reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja tez lubię swoją figurę i w ogóle siebie ;) Uważam, że jestem ładna :) chociaż pewnie to kwestia gustu :D
Kiedyś miałam kompleksy ze za duży nos, żr za małe usta - ale teraz totalnie mi to zwisa i uważam, że jestem piękna ;) figurę swoją tez lubię chociaż zawsze mi się marzył ładniejszy brzuszek bo pomimo ze jestem szczupła to ten brzuch jakiś taki oponkowy :D ale ostatnio zmądrzałam i już tez mi to przestało przeszkadzać ;) za to zawsze uwielbiałam swoje piękne, długie nogi :) No i wiadomo cycki mogłybyc większe ale z drugiej strony uwielbiam chodzić bez stanika i w zasadzie lubię to moje małe B :)
No o to chodzi. Ja też ogólnie nie mam większych zastrzeżeń do siebie. Uważam, że jestem całkiem atrakcyjna - ale to też pewnie kwestia gustu 😂😂😂 chociaż piersi mogłabym mieć minimalnie większe żeby chociażby nosić z taką kiecke, która z przodu ma duży dekolt a z tylu całe gole plecy.Jak byliśmy w Dominikanie to ubrałam ją z takimi naklejkami sylikonowymi ale mój men mówi jezus co ty ubralas na balony 😂😂😂 ja mowie dobra ściągnę…. I chodziłam bez stanika 😂 on mówi że dobrze, bo wtedy szybszy dostęp do balonów jest 😂

Załączniki

• 438ABE2A-E847-43D8-B08A-6E37A26FD1EF.jpeg
    438ABE2A-E847-43D8-B08A-6E37A26FD1EF.jpeg
    297,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama
To ja chce was obie 😂 może /\ ? 😂😂😂😂

Co do figury, jak wasze mamy po ciąży doszły do siebie? Moja w ciąży ze mną i bratem dużo przytyła, a po ciąży ze mną bardzo szybko schudła. Miała anemię, ważyła 46 kg. Ale piersi zawsze miała duże 😂😂 czego nie odziedziczyłam.

Moja mama całe życie jest drobna i szczupła. Nawet po czterech ciążach ❤️

Nasilałam dziś dla ciebie! Tylko mi nie wyszlo xD jutro bedzie test ostateczny
Widziałam, dziękuje 😍 Ale sikaj dalej. Mi wiele koleżanek mówiło o tym że robiły testy przed miesiączka i biało. Zrobiły w dzień planowanej dopiero się cień pojawił. Więc nie ma reguły chyba 😁

Właśnie to smutne, że jedyne ciążę sa dziewczyn, ktore sie krotko staraja, a u wyjadaczek nic sie nie dzieje :(
Ej, ale na Staraczkach nasza Karola machnęła wczoraj czy dzisiaj pozytywnym testem, a pamiętam że u niej też nie było ani łatwo ani szybko.
Ja tez lubię swoją figurę i w ogóle siebie ;) Uważam, że jestem ładna :) chociaż pewnie to kwestia gustu :D
Kiedyś miałam kompleksy ze za duży nos, żr za małe usta - ale teraz totalnie mi to zwisa i uważam, że jestem piękna ;) figurę swoją tez lubię chociaż zawsze mi się marzył ładniejszy brzuszek bo pomimo ze jestem szczupła to ten brzuch jakiś taki oponkowy :D ale ostatnio zmądrzałam i już tez mi to przestało przeszkadzać ;) za to zawsze uwielbiałam swoje piękne, długie nogi :) No i wiadomo cycki mogłybyc większe ale z drugiej strony uwielbiam chodzić bez stanika i w zasadzie lubię to moje małe B :)
To mamy podobnie, bo ja też uważam się za atrakcyjną z oponką :D Czasem mi przeszkadza, jak chcę założyć jakiś super ciuch, ale ogólnie lubię swoje ciało i twarz. Ale cycki, no sorry ale są cudowne, piękne z kształtu (Rozmiar duże B albo C). To moja ulubiona cześć mojego ciała i w bikini z takimi cyckami mogę sobie pozwolić na oponkę.

Miałam dziś rozmowę o pracę. W przyszłym tygodniu mam poznać wyniki. Rozmowa poszła w moim odczuciu dobrze, weszłam w rolę tej drugiej mnie, która jest pewna siebie, ambitna i gotowa na nowe wyzwania (teraz mogę znów zwinąć się w kłębek i być tą wersją, która sobie żyje w swojej strefie komfortu i nie zrobi ani kroku poza nią) Nie przepytywał mnie z angielskiego, więc nic tej pewności siebie nie podłożyło. Ale wiecie jak się czuję? Jakbym zdradzała swoje marzenie o dziecku z innym marzeniem. I boję się jakoś wstrzymywać starania np. na pół roku, bo same wiecie jak ten czas jest na wagę złota.

reklama
Ja to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam 😍😍😍🤩🤩🤩🤩
Dajcie spokoj, bo ja i moje kompleksy się na was obrazimy XD wiecie, ja tez szukam czegoś, co trochę zamaskuje różne wystające części ciała i w czym nie będę wyglądać jak ludzik z wiadomo jakiej reklamy opon ;)

Do góry