reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Hej dziewczyny! Miałam kilka dni przerwy bo byłam w szpitalu, u mnie ok, młody złapał wirusa tzn wszyscy mieliśmy ale młody najgorzej przeszedł i konieczny był szpital. Ja dopiero w poniedziałek testuje. Żadnych objawów nie mam jak coś ale mam przygotowanych 5 testów na tą okazję. Dziś mija tydzień od podania ovitrelle więc kusi mnie by już w niedziele walnąć pierwszy test 🤣 Mam teraz urlop więc najlepszy czas w roku 😁
Ojej. Szpital?! Juz jest lepiej? A co Ci szkodzi. Dawaj bo tu nie ma emocji testowych ostatnio 😂 a ja czekam!!! 😁 Sikaj!

reklama
To ja chce was obie 😂 może /\ ? 😂😂😂😂

Co do figury, jak wasze mamy po ciąży doszły do siebie? Moja w ciąży ze mną i bratem dużo przytyła, a po ciąży ze mną bardzo szybko schudła. Miała anemię, ważyła 46 kg. Ale piersi zawsze miała duże 😂😂 czego nie odziedziczyłam.
Będziemy robić trójkąty 😂😂
Ja to tam nie wiem jak moja mama, ale ja przytyłam w ciąży 18 kg, czyli tak średnio bym powiedziała. Ale szybko zrzuciłam nic nie robiąc, bo nie miał na to chęci ani siły. Ważniejsze było dla mnie dziecko niż Figura. I jeśli uda mi się zajsć w ciążę kolejna, to będę miała takie samo podejście. Najpierw dziecko, potem ja

@Wezu Moja mama po 3 ciążach miala bardzo zbliżona figure do mojej obecnie. Więc licze na dobre geny:D a teraz jest po 60 a dalej nie jest jakaś otyla czy coś

@Wezu Moja mama po 3 ciążach miala bardzo zbliżona figure do mojej obecnie. Więc licze na dobre geny:D a teraz jest po 60 a dalej nie jest jakaś otyla czy coś
Ja tez liczę na dobre geny. Mama wyglada jak moja starsza siostra. Ja noszę xs/s ona s/m ale w ciąży jej się przytyło a po ciąży szybko schudła. 😁 ale anemii to podziękuje,

reklama
Do góry