pluto_nova
Moderator
no nie! następna!@Moonstone co do varlesca kupiłam tam super sukienkę zima na imprezę. Wiec zajrzyj tam bo jest dużo weselnych. tak samo chicaca, są krótkie i długie różne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie! następna!@Moonstone co do varlesca kupiłam tam super sukienkę zima na imprezę. Wiec zajrzyj tam bo jest dużo weselnych. tak samo chicaca, są krótkie i długie różne
Ale że co?! Klientka varleski?no nie! następna!
Haha ok!Dobrze! Będę meldować każdy sik i wejście na trzona Ty też informuj! Aczkolwiek ja się w grupie testowej Zapisałam na sikanie 19.07 chociaż nie wiem czy wytrzymam aż do 19
Kurde ja nadal nie wiem będę u gina to zapytamHaha ok!
No jako że ja grupa tyłozgięcie to w tym cyklu głównie na pieska
Więc trzon będzie mnie dopadał, a nie ja jego
Moja jakieś 14 ale po urodzeniu w 3 tygodnie zrzuciła do tego stopnia, że ważyła 46 kg stanowczo za mało.Będziemy robić trójkąty
Ja to tam nie wiem jak moja mama, ale ja przytyłam w ciąży 18 kg, czyli tak średnio bym powiedziała. Ale szybko zrzuciłam nic nie robiąc, bo nie miał na to chęci ani siły. Ważniejsze było dla mnie dziecko niż Figura. I jeśli uda mi się zajsć w ciążę kolejna, to będę miała takie samo podejście. Najpierw dziecko, potem ja
Zajrzyj na te strony co Ci pisałam!Dajcie spokoj, bo ja i moje kompleksy się na was obrazimy XD wiecie, ja tez szukam czegoś, co trochę zamaskuje różne wystające części ciała i w czym nie będę wyglądać jak ludzik z wiadomo jakiej reklamy opon
następna co nie będzie miała gdzie dziecka nosićAle że co?! Klientka varleski?
A co do rozmowy jak czujesz, że poszło dobrze to na pewno poszło świetnie! Trzymam kciuki!Ej, ale na Staraczkach nasza Karola machnęła wczoraj czy dzisiaj pozytywnym testem, a pamiętam że u niej też nie było ani łatwo ani szybko.
To mamy podobnie, bo ja też uważam się za atrakcyjną z oponką Czasem mi przeszkadza, jak chcę założyć jakiś super ciuch, ale ogólnie lubię swoje ciało i twarz. Ale cycki, no sorry ale są cudowne, piękne z kształtu (Rozmiar duże B albo C). To moja ulubiona cześć mojego ciała i w bikini z takimi cyckami mogę sobie pozwolić na oponkę.
Miałam dziś rozmowę o pracę. W przyszłym tygodniu mam poznać wyniki. Rozmowa poszła w moim odczuciu dobrze, weszłam w rolę tej drugiej mnie, która jest pewna siebie, ambitna i gotowa na nowe wyzwania (teraz mogę znów zwinąć się w kłębek i być tą wersją, która sobie żyje w swojej strefie komfortu i nie zrobi ani kroku poza nią) Nie przepytywał mnie z angielskiego, więc nic tej pewności siebie nie podłożyło. Ale wiecie jak się czuję? Jakbym zdradzała swoje marzenie o dziecku z innym marzeniem. I boję się jakoś wstrzymywać starania np. na pół roku, bo same wiecie jak ten czas jest na wagę złota.
Moja mama przed porodami nosiła 36. Teraz po czterech ciążach, 61 lat nosi 38/40 i jak dla mnie to figury i wdzięku mogłaby jej niejedna osoba pozazdrościć a ja im jestem starsza tym większe widzę podobieństwo do rodziny taty a nie mamyMoja jakieś 14 ale po urodzeniu w 3 tygodnie zrzuciła do tego stopnia, że ważyła 46 kg stanowczo za mało.
Hahahahahaha tu się uciągnie tam się rozciągnie i się zmieścinastępna co nie będzie miała gdzie dziecka nosić