reklama
Ceonis
Fanka BB :)
No właśnie, żeby chociaż jedna z tej grupy zaszła i dała nadzieję innym...Właśnie to smutne, że jedyne ciążę sa dziewczyn, ktore sie krotko staraja, a u wyjadaczek nic sie nie dzieje![]()
Wezu
Weź, teraz mam smaka na piwo. Ja dziś robię tortille na grillu i mam 5 piw w lodówce. Już jest po 12.00 więc chyba mogę do obiaduNo ja lubie ogólnie gorzkie napojd, jak najbardziej gorzkie piwo, wino wytrawne, że ryj wykreca. Więc owszem![]()

Wezu
Mam w lodówce! Dziś na kolację będzie!A ja chce tylko powiedzieć, ze kocham bob !

Alabama89
Ja tez w team kocham bóbMam w lodówce! Dziś na kolację będzie!też kocham!

MamaR
Dziękuję, już jest wszystko ok ale słaby był bardzo, nic nie jadl i nie pił. Dali mu 5 kroplowek i stanął na nogiOjej. Szpital?! Juz jest lepiej? A co Ci szkodzi. Dawaj bo tu nie ma emocji testowych ostatnioa ja czekam!!!
Sikaj!

Wezu
Dramat tyle dniDziękuję, już jest wszystko ok ale słaby był bardzo, nic nie jadl i nie pił. Dali mu 5 kroplowek i stanął na nogiTrzy dni tam byliśmy bo chcieli wszystkie bada porobić. Dobrze ze było to już po owu bo by starania przepadły
![]()

Sikaj!

Wezu
No dlatego czekam na sikanie tutaj i zdjęcia od dziewczyn ale każdy mnie olewaNo właśnie, żeby chociaż jedna z tej grupy zaszła i dała nadzieję innym...

Kurde ja się zapisałam na sikanie 19 lipca do grupy a nie wiem jak w nią wejść bo zapomniałam linka

Alabama89
Ja tez lubię swoją figurę i w ogóle siebie
Uważam, że jestem ładna
chociaż pewnie to kwestia gustu
Kiedyś miałam kompleksy ze za duży nos, żr za małe usta - ale teraz totalnie mi to zwisa i uważam, że jestem piękna
figurę swoją tez lubię chociaż zawsze mi się marzył ładniejszy brzuszek bo pomimo ze jestem szczupła to ten brzuch jakiś taki oponkowy
ale ostatnio zmądrzałam i już tez mi to przestało przeszkadzać
za to zawsze uwielbiałam swoje piękne, długie nogi
No i wiadomo cycki mogłybyc większe ale z drugiej strony uwielbiam chodzić bez stanika i w zasadzie lubię to moje małe B 
Kiedyś miałam kompleksy ze za duży nos, żr za małe usta - ale teraz totalnie mi to zwisa i uważam, że jestem piękna
reklama