LadyCaro
Fanka BB :)
Nie, wlasnie jutro spytam.A konsultowałaś w końcu wyniki tej krzywej jeszcze raz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, wlasnie jutro spytam.A konsultowałaś w końcu wyniki tej krzywej jeszcze raz ?
A jaka taktyke wybralas zeby przekonac go do wystawienia skierowania?A u mnie to bez zmian jutro mam wizyte u lekarza i mam nadzieje, ze da mi skierowanie na histero. A tak to po staremu
A po czym mozna to wywnioskowac? Ja tak mega na szybko przejrzalam to bardziej myslalam ze właśnie naturalnie skoro z taka pokora czekalaTaaaa szczególnie że z tego wywiadu można wnioskować, że to ciąża z in vitro
Czekałabyś z pokorą 6 lat?A po czym mozna to wywnioskowac? Ja tak mega na szybko przejrzalam to bardziej myslalam ze właśnie naturalnie skoro z taka pokora czekala
Myślę, że chodzi o to, że ludzie przestają się badać i jedyne "starania" to seks bez zabezpieczenia. I to taka wersję mają ludzie w głowie, dający takie rady. Jak ktoś nie jest staraczem to dla niego takie słowa to nic złego...Ja się zastanawiam co sprawia, że te durnowate rady jak 'odpuść 'sa ciagle powtarzane. Bo nie umiem znaleźć powodu. Bo ktos kto po 2 miesiacach staran odpuścił, czy co?
Zaczęli się badać tuż przed pandemia więc i tak całkiem długo czekaliCzekałabyś z pokorą 6 lat?
Tak z ciekawości pytam bo ja nie
@olka11135 pewnie wie więcej niż pudelekA po czym mozna to wywnioskowac? Ja tak mega na szybko przejrzalam to bardziej myslalam ze właśnie naturalnie skoro z taka pokora czekala
No wlasnie nie xD ogolnie jakos tak dziwnie sie to czyta, takie to jakies nieprawdziwe skąd w ludziach tyle cierpliwościCzekałabyś z pokorą 6 lat?
Tak z ciekawości pytam bo ja nie
No taaak@olka11135 pewnie wie więcej niż pudelek