reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ale mój okres nie mógł być okresem skoro ciąża zagnieździła mi się po nim. To jak mógł rozpocząć nowy cykl? 🤔
Ja to mam inną teorię, że zagnieżdżanie zaczęło się w trakcie krwawienia i nie podołało bo macica nie przyjęła do końca, a może ten test co robiłaś zaraz przed @ był jakiś kijowy? Bety jakiejś mega dużej nie miałaś i szybko spadła. No ja tak sobie tylko gdybam, z góry przepraszam, też ciekawi mnie to i jak się lekarz odniesie do takiej sytuacji

reklama
Ja to mam inną teorię, że zagnieżdżanie zaczęło się w trakcie krwawienia i nie podołało bo macica nie przyjęła do końca, a może ten test co robiłaś zaraz przed @ był jakiś kijowy? Bety jakiejś mega dużej nie miałaś i szybko spadła. No ja tak sobie tylko gdybam, z góry przepraszam, też ciekawi mnie to i jak się lekarz odniesie do takiej sytuacji
Jutro wam powiem co powiedział lekarz😊

Czytam sobie pudelka często i dzisiaj był artykuł że Lenka Klimentowa 6 lat starała się o ciąże. I oczywiście bezcenny komentarz o odpuszczeniu🤣🤣

Kiedyś już tu pisałam, że jestem ciekawa czy wśród nas jest jakaś celebrytka, może i Lenka szukała tu wsparcia 😄

W sensie, nie żebym się z tego śmiała! Tylko fakt, że jesteśmy tu anonimowe może sprawić że jest wśród nas ktoś kogo "znamy" 😊

Jeszcze komentarz napisała @Bibi89?

Załączniki

• Screenshot_20220626_210657_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220626_210657_com.android.chrome.jpg
    233 KB · Wyświetleń: 91
Czytam sobie pudelka często i dzisiaj był artykuł że Lenka Klimentowa 6 lat starała się o ciąże. I oczywiście bezcenny komentarz o odpuszczeniu🤣🤣

Kiedyś już tu pisałam, że jestem ciekawa czy wśród nas jest jakaś celebrytka, może i Lenka szukała tu wsparcia 😄

W sensie, nie żebym się z tego śmiała! Tylko fakt, że jesteśmy tu anonimowe może sprawić że jest wśród nas ktoś kogo "znamy" 😊

Ja się zastanawiam co sprawia, że te durnowate rady jak 'odpuść 'sa ciagle powtarzane. Bo nie umiem znaleźć powodu. Bo ktos kto po 2 miesiacach staran odpuścił, czy co?

@Fuńka co u Ciebie?
@Karooola28 wiem, że czyścisz głowę, ale daję znać, ze pamiętam o Tobie i jestem ciekawa co słychać :)
A dziękuje 😍
Staram się nie myśleć ale jest ciężko, dzisiaj termin @ - nie ma jeszcze, ale nie testuje bo po pierwsze czuje ze dostanę :) a po drugie staram się nie nakręcać ;)
Braliśmy w tym miesiącu antybiotyki na tą ureaplasme wiec może z tego powodu się odrobine opóźni🫣
8.07 mamy wizytę i będziemy pobierać materiał to badan żeby sprawdzić czy dziadostwo sobie poszło No i cały czas się staramy :p a na koniec sierpnia histeroskopia i wycięcie przegrody, narazie taki plan 😊 a jak u Ciebie?

O losie ! To nie ja 🤣🤣🤣 ale powiem Wam czy odpuszczanie pomaga, bo jak wiecie, my musieliśmy odpuścić ale pękła nam prezerwatywa 9 dni temu wiec zamówiłam sobie testy właśnie 🤡🤡🤡🤡🤡 jak przyjdą to sikne 🤡🤡🤡

reklama
Do góry