reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja kupiłam od lAski która zaszła w ciąże po pierwszym miesiącu używania tego monitora a wcześniej się starała też wiec mowie a co mi tam 😂
Ja to przyznam szczerze ze jak slysze takie cos ze ktos zaszedl bo monitorowal owu, czy to testami czy u lekarza czy tym urzadzeniem to sie wkurzam. Bo ja w monitoringi jestem świetna i co mi z tego 🤷‍♀️ oczywiście nie bierzcie tego osobiście do siebie, ja po prostu tak to odczuwam

reklama
no, dziś 10 dpo według kalendarium, może coś osikam :D
Śmieszne jest, bo jutro idę na badania tarczycy i już głowa "a moze beta" xD o nie nie, szkoda kasy na głupoty :D
Dawaj. Ktoś musi nam dostarczyć odrobinę adrenaliny przy leniwej niedzieli. Przecież ja nie będę sikać w 4 dniu cyklu po skończonym okresie 😂😂😂

Ja to przyznam szczerze ze jak slysze takie cos ze ktos zaszedl bo monitorowal owu, czy to testami czy u lekarza czy tym urzadzeniem to sie wkurzam. Bo ja w monitoringi jestem świetna i co mi z tego 🤷‍♀️ oczywiście nie bierzcie tego osobiście do siebie, ja po prostu tak to odczuwam
Ja kupiłam bo chyba nie jestem w tym dobra i zawsze się zastanawiam na testach owu czy to to czy nie to. 😂😂

Ja jestem z tych co myślą sobie, nie zaszkodzi spróbować jak się nie spodoba to sprzedam 😂

No i muszę przyznać, że jestem „gadżeciarą” po tatusiu 😂

Dla tych walczących z nastrojami depresyjnymi:
E93D2882-6D8E-4F8A-8348-A01BF1DFB65C.jpeg

Robione w piątek. W piątek miałam tez pierwszą telewizytę u psychologa. Lecimy z tym!

@Erinti7 ja też uważam, że powinnaś brać tę robotę. Sama teraz żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na zmianę pracy, tylko czekałam, bo może ciąża. Zaczynam pracę w piątek i też się boję, czy sobie dam radę, myślę, co jak się okaze, że to nie była dobra decyzja. Pamiętaj, że jeśli przyjęli Cię tam to nie wzięli DCię w ciemno z ulicy tylko uważają, że dasz radę.
Oczywiście zrobisz jak uważasz, tak, żeby było jak najlepiej dla Ciebie i Twojej psychiki.
To co teraz przeżywasz mi też się zdarza. Ja to zwę stanami depresyjnymi bo tak się wtedy czuje. Nie mam siły się podnieść z łóżka, ubrać, zjeść. Pragnę, żeby ten dzień się skończył. Myślałas, żeby skorzystać z pomocy psychologa?
Trzymaj się ciepło.
Monsters Inc Hug GIF
Korzystałam w przeszłości i z pomocy psychiatry i psychologa. Na psychologa dobrego nie trafiłam, ale teraz myślę, że powinnam poszukać kogoś lepszego prywatnie.

reklama
Do góry