reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja kupiłam od lAski która zaszła w ciąże po pierwszym miesiącu używania tego monitora a wcześniej się starała też wiec mowie a co mi tam 😂
Ja to przyznam szczerze ze jak slysze takie cos ze ktos zaszedl bo monitorowal owu, czy to testami czy u lekarza czy tym urzadzeniem to sie wkurzam. Bo ja w monitoringi jestem świetna i co mi z tego 🤷‍♀️ oczywiście nie bierzcie tego osobiście do siebie, ja po prostu tak to odczuwam

reklama
no, dziś 10 dpo według kalendarium, może coś osikam :D
Śmieszne jest, bo jutro idę na badania tarczycy i już głowa "a moze beta" xD o nie nie, szkoda kasy na głupoty :D
Dawaj. Ktoś musi nam dostarczyć odrobinę adrenaliny przy leniwej niedzieli. Przecież ja nie będę sikać w 4 dniu cyklu po skończonym okresie 😂😂😂

Ja to przyznam szczerze ze jak slysze takie cos ze ktos zaszedl bo monitorowal owu, czy to testami czy u lekarza czy tym urzadzeniem to sie wkurzam. Bo ja w monitoringi jestem świetna i co mi z tego 🤷‍♀️ oczywiście nie bierzcie tego osobiście do siebie, ja po prostu tak to odczuwam
Ja kupiłam bo chyba nie jestem w tym dobra i zawsze się zastanawiam na testach owu czy to to czy nie to. 😂😂

Ja jestem z tych co myślą sobie, nie zaszkodzi spróbować jak się nie spodoba to sprzedam 😂

No i muszę przyznać, że jestem „gadżeciarą” po tatusiu 😂

Dla tych walczących z nastrojami depresyjnymi:
E93D2882-6D8E-4F8A-8348-A01BF1DFB65C.jpeg

Robione w piątek. W piątek miałam tez pierwszą telewizytę u psychologa. Lecimy z tym!

@Erinti7 ja też uważam, że powinnaś brać tę robotę. Sama teraz żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na zmianę pracy, tylko czekałam, bo może ciąża. Zaczynam pracę w piątek i też się boję, czy sobie dam radę, myślę, co jak się okaze, że to nie była dobra decyzja. Pamiętaj, że jeśli przyjęli Cię tam to nie wzięli DCię w ciemno z ulicy tylko uważają, że dasz radę.
Oczywiście zrobisz jak uważasz, tak, żeby było jak najlepiej dla Ciebie i Twojej psychiki.
To co teraz przeżywasz mi też się zdarza. Ja to zwę stanami depresyjnymi bo tak się wtedy czuje. Nie mam siły się podnieść z łóżka, ubrać, zjeść. Pragnę, żeby ten dzień się skończył. Myślałas, żeby skorzystać z pomocy psychologa?
Trzymaj się ciepło.
Monsters Inc Hug GIF
Korzystałam w przeszłości i z pomocy psychiatry i psychologa. Na psychologa dobrego nie trafiłam, ale teraz myślę, że powinnam poszukać kogoś lepszego prywatnie.

reklama
Do góry