Mmiiaa
Fanka BB :)
Zobacz na stories doktor od genow, czyzby nas podglądała?A ja wam chciałam życzyć milego dnia!
I to takie w punktu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz na stories doktor od genow, czyzby nas podglądała?A ja wam chciałam życzyć milego dnia!
I to takie w punktu.
mam to samo ale ja nie umiem nie wchodzić.Boże dziewczyny to forum ogarnąć to na prawdę graniczy z cudem też wczoraj zaczęłam a dzisiaj skończyłam nadrabianie wpisów
Poza tym chyba będę tu rzadziej zaglądać bo te rozmowy o trzonach, lodach i minetkach... a u mnie zakaz i posucha już od 2 miesięcy i nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa... To chyba nie na moje nerwy
jak ja byłam młoda to strasznie dużo siedziałam na kafeterii i też się naczytalamSerio, kiedyś jeszcze na kafeterii czytałam jak babki radziły sobie jak złapać faceta na dziecko. Oczywiście najprościej miały skłamać, że biorą tabletki albo mają spiralę. Ale byli też tacy panowie, którzy dla pewności i tak zakładali gumy. I baba normalnie radziła innym, żeby wyjąć zużytą gumkę ze śmietnika, wziąć strzykawkę od ibuprofenu dziecięcego i sobie zaaplikować.
Druga sprawa, że ostatnio była akcja z jakimś znanym zagranicznym raperem, który zapobiegawczo do swojej zużytej gumki przed wyrzuceniem wkraplał jakiś ekstrakt z superostrych papryczek czy inną substancję, która w kontakcie była żrąca. Jakaś pani go pozwała, bo też chciała ukraść spermę i skończyła na pogotowiu.
ja mam takie zapasy makaronów właśnie dzisiaj odkryłam jak wertowałam szafkę bo nie mogłam znaleźć przepisu na pierogi. Musze Ci paczkę chyba zrobić bo ja nie przejem tak się kończą właśnie promocje kup 2!to u mnie klasyczek: makaron ze spinekiem i łososiem w sosie śmietanowym
O *****! :Ojak ja byłam młoda to strasznie dużo siedziałam na kafeterii i też się naczytalam
Ale tam laska nawet nie trudziła się ze strzykawką, wzięła zużytą gumię, wykręciła na lewą strone i wepchnęłą paluchami do pipy xD
o Jezu to my makaon to na kilogramy jemy xDja mam takie zapasy makaronów właśnie dzisiaj odkryłam jak wertowałam szafkę bo nie mogłam znaleźć przepisu na pierogi. Musze Ci paczkę chyba zrobić bo ja nie przejem tak się kończą właśnie promocje kup 2!
Hahahah a ja pisze na messengerze z laska ale licho z terminamidodzwoniłam się w końcu do paznokciowni (żeby zadzwonić dziś zbierałam się kolejne 2 dni) i okazało się, że laska na zwolnieniu. Wszystko na marne!
Rozumiem co czujesz, tym bardziej, że już zaaplikowalas leki itp.No nie, pech mnie prześladuje! Rano spóźniłam się do pracy bo robiłam zastrzyk z Ovitrelle a on był jakiś dziwny i musialam czytać instrukcje bo wyglądał jak wielki długopis, coś w stylu tego patyka z insulina co dawkuje ją. Syn miał w nocy gorączkę i umówiliśmy się że ja dziś skończę o 11 to do tego czasu popilnuje go i pozniej pojedzie do swojej pracy ale jeszcze szybki sexik będzie. No ale dał małego do babci i pojechał wcześniej. Wrócił szybciej z pracy i to z goraczką Mówi że nie ma siły na sexy Chyba nic z tych starań... Póki co poszedł się przespać i zobaczymy czy mu się polepszy. Eh sory że pisze jak debil ale nie myślę trzeźwo w takiej sytuacji.