reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ej, jestem nowa w IG, co to i gdzie są stories? XD bo nie raz ktoś odsyła do stories a ja nawet nie wiem gdzie się to patrzy 😂

Omg, jakbym słyszała siebie! 💗💗 Za każdym razem to samo...

Takie mieszane, bardziej polskie ale takie najbardziej kochamy 🤩 z żółtek, śmietanki, boczek, czosnek i twardy ser. Lubię jak jest taka mokra 😁
Stories masz u gory na insta takie kółka z profilowkami, tam sie wyswietlaja w rzadku i to sa stories osob ktore obserwujesz. Klikasz w nie i sie pokazuje stories. A jak bys chciala zobaczyc kogos spoza obserwowanych to musisz wyszukac jego profil i tez kliknac w kolko z profilowym i ono jest wtedy po lewej stronie xD
Nie wiem czy zrozumiale bo dzis mam ewidentnie z tym problem😆
Dzwonienie kocham jak i wy🤣
A carbonara robie tak samo, jestem ciekawa czy rzeczywiście ktos ogarnia tak bez smietanki

reklama
@Anasta07

C07C3AD8-DC48-40F6-824D-CAE3084BBAC1.jpeg

Stories masz u gory na insta takie kółka z profilowkami, tam sie wyswietlaja w rzadku i to sa stories osob ktore obserwujesz. Klikasz w nie i sie pokazuje stories. A jak bys chciala zobaczyc kogos spoza obserwowanych to musisz wyszukac jego profil i tez kliknac w kolko z profilowym i ono jest wtedy po lewej stronie xD
A carbonara robie tak samo, jestem ciekawa czy rzeczywiście ktos ogarnia tak bez smietanki
Jak to bez śmietanki :O ?!

Ja! nie dodaje śmietany do carbonary bo po pierwsze do oryginalnej carbonary nie dodaje się śmietany, a po drugie unikam nabiału i śmietanę kocham najmniej wiec poszła na pierwszy ogień ;)
I również nie boje się dzwonić 😀

reklama
Ja! nie dodaje śmietany do carbonary bo po pierwsze do oryginalnej carbonary nie dodaje się śmietany, a po drugie unikam nabiału i śmietanę kocham najmniej wiec poszła na pierwszy ogień ;)
I również nie boje się dzwonić 😀
Mi chodzilo ze nie cierpie wlasnie dzwonic xD
I wytlumacz mi jak to sie robi ze zoltka sie nie zetna ale dalej nie sa surowe? 🧐

Do góry