LadyCaro
Fanka BB :)
ja musze cos ogarnac bo nie pojde do roboty z miesięcznym odrostem xDHahahah a ja pisze na messengerze z laska ale licho z terminami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja musze cos ogarnac bo nie pojde do roboty z miesięcznym odrostem xDHahahah a ja pisze na messengerze z laska ale licho z terminami
A nie ma innej gdzieś w pobliżu?dodzwoniłam się w końcu do paznokciowni (żeby zadzwonić dziś zbierałam się kolejne 2 dni) i okazało się, że laska na zwolnieniu. Wszystko na marne!
no coś się znajdzie ale muszę się przygotować mentalnie żeby zadzwonićA nie ma innej gdzieś w pobliżu?
A czas juz goni xDno coś się znajdzie ale muszę się przygotować mentalnie żeby zadzwonić
jak nie znajde to pójdę do wawy ale tam zapłacę 5 dych więcej xDA czas juz goni xD
Po prostu dzwonjak nie znajde to pójdę do wawy ale tam zapłacę 5 dych więcej xD
Robisz takie prawdziwe carbonara? Tzn z żółtekO, dowiaduję się o coraz to nowszych potrawach. Super U mnie dziś Carbonara, kochamy oboje
Bys pomogla królowejPo prostu dzwon
Ej, jestem nowa w IG, co to i gdzie są stories? XD bo nie raz ktoś odsyła do stories a ja nawet nie wiem gdzie się to patrzyZobacz na stories doktor od genow, czyzby nas podglądała?
Omg, jakbym słyszała siebie! Za każdym razem to samo...no coś się znajdzie ale muszę się przygotować mentalnie żeby zadzwonić
Takie mieszane, bardziej polskie ale takie najbardziej kochamy z żółtek, śmietanki, boczek, czosnek i twardy ser. Lubię jak jest taka mokraRobisz takie prawdziwe carbonara? Tzn z żółtek
Już kiedyś mowilam ze mogę zadzwonic za nią bardziej pomoc nie umiem XDBys pomogla królowej