LadyCaro
Fanka BB :)
ja jem pesto z biedry xDWYGRAŁAŚ!
Ooo, polecacie jakieś pesto? Nawet bym zjadła, ale raz się zraziłam. Nam to wogóle brakuje totalnie pomysłów na obiady i często się powtarzają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jem pesto z biedry xDWYGRAŁAŚ!
Ooo, polecacie jakieś pesto? Nawet bym zjadła, ale raz się zraziłam. Nam to wogóle brakuje totalnie pomysłów na obiady i często się powtarzają
Tez jadlam do momentu odkrycia tego z aldikaja jem pesto z biedry xD
Ja lubię zielone lidlowe takie w opakowaniu jak jogurt. Ale jak nie mam to biorę jak leciWYGRAŁAŚ!
Zajęłam się robotą, a potem oglądaniem ofert last minute. A teraz to już mi się nie opłaca jeść śniadania, za godzinę wraca stary i zjemy razem orzotto z suszonymi pomidorami i chorizo.A co tak skromnie?
W katalonii autostrady są darmowe wiec polecam korzystać a w reszcie kraju to już zależy jak bardzo checie nieplacić. Czasem lepiej zapłacić i dojechać szybciej a czasem można znaleźć objazd. Polecam aplikacje Waze - dobrze się tutaj sprawdzaŁoooo matko! Już wiem o co kaman z tym nadrabianiem Dzisiaj nie miałam jak być aktywna na forum, teraz weszłam i tyle stron! Niestety dziś mało będę z Wami gadać, bo stary ma wolne Szybkie pytanko do @Bibi89 (przyzywam Cię) autostrady w Hiszpanii czy drogi alternatywne - co lepiej?
ja mam zrobione przez siebie - ale wyszlo takie w stylu "dobre ale nie zrobie więcej"WYGRAŁAŚ!
Powodzenia(jestem na 364 stronie, możecie mi dać chwilę na nadrobienie, bo próbuję od 3 dni i zaraz dostanę histerii. serio.)
Przepraszam wszystkie wierzące, ale mnie śmieszy xD
Zobacz załącznik 1416978
Swoją drogą wiecie, że około 8% ojców wychowuje nie swoje dziecko (oczywiście nie widząc o tym). A taką znaną osobą był Marek Jackowski, pierwszy mąż Kory. Wychowywał dość długo dziecko Sipowicza (jej drugiego męża)
Ej, to ze nie był biologicznym ojcem nie sprawia, ze nie może być wzorem ojcowstwa. Przeciwnie: należy podziwiać mężczyznę, który tak pokochał nieswoje dziecko, ze jak tylko dowiedział się ze coś mu grozi to spieprzal z nim z Betlejem do Egiptu.Przepraszam wszystkie wierzące, ale mnie śmieszy xD
Zobacz załącznik 1416978
Swoją drogą wiecie, że około 8% ojców wychowuje nie swoje dziecko (oczywiście nie widząc o tym). A taką znaną osobą był Marek Jackowski, pierwszy mąż Kory. Wychowywał dość długo dziecko Sipowicza (jej drugiego męża)