reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

a na poważnie może potem zrobię makaron z pesto bo nie chce mi się dziś nic tworzyć w kuchni, a winem postanowiłam sobie zaświętować swój mały sukces i nowe plany :)
Ja dziś miałam cevapcici z grilla na obiad a teraz sączę piwko na zewnątrz 😂

Załączniki

• C77F790B-1C85-43B5-9966-406835EE4A43.jpeg
    C77F790B-1C85-43B5-9966-406835EE4A43.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 58
reklama
Przepraszam wszystkie wierzące, ale mnie śmieszy xD

Swoją drogą wiecie, że około 8% ojców wychowuje nie swoje dziecko (oczywiście nie widząc o tym). A taką znaną osobą był Marek Jackowski, pierwszy mąż Kory. Wychowywał dość długo dziecko Sipowicza (jej drugiego męża)
Osobiście uważam, że faceci są zdecydowanie na gorszej pozycji jeśli chodzi o rodzicielstwo:
- Kobiety mogą złapać faceta na dziecko, a on nawet jak użyje gumki to przebiegła baba może spermę ze zużytej gumki wykraść (słyszałam o takich przypadkach);
- To kobieta (zazwyczaj) wie, czyje jest dziecko i może faceta oszukać;
- To kobieta finalnie decyduje o tym, czy urodzi czy usunie (a facet, jeśli się nie zgadza z jej decyzją o urodzeniu to i tak musi płacić alimenty. Albo płakać, gdyby on był za urodzeniem a kobieta usunęła);
- Sądy zazwyczaj są po stronie matek;
- W opinii społecznej rola ojców jest umniejszana.

Osobiście uważam, że faceci są zdecydowanie na gorszej pozycji jeśli chodzi o rodzicielstwo:
- Kobiety mogą złapać faceta na dziecko, a on nawet jak użyje gumki to przebiegła baba może spermę ze zużytej gumki wykraść (słyszałam o takich przypadkach);
- To kobieta finalnie decyduje o tym, czy urodzi czy usunie (a facet, jeśli się nie zgadza z jej decyzją o urodzeniu to i tak musi płacić alimenty. Albo płakać, gdyby on był za urodzeniem);
Pierwszy argument mnie przekonał :D

- To kobieta finalnie decyduje o tym, czy urodzi czy usunie (a facet, jeśli się nie zgadza z jej decyzją o urodzeniu to i tak musi płacić alimenty. Albo płakać, gdyby on był za urodzeniem a kobieta usunęła);

Z tym pierwszym to mój znajomy tak miał. Ale to jest dziwny znajomy i on ma ciągle jakiej akcje :D
Już mu powiedziałam, że musimy zrobić z tego serial bo to będzie szło jak świeże bułeczki xD ale o dziwio jego to nie bawi

Pierwszy argument mnie przekonał :D
Serio, kiedyś jeszcze na kafeterii czytałam jak babki radziły sobie jak złapać faceta na dziecko. Oczywiście najprościej miały skłamać, że biorą tabletki albo mają spiralę. Ale byli też tacy panowie, którzy dla pewności i tak zakładali gumy. I baba normalnie radziła innym, żeby wyjąć zużytą gumkę ze śmietnika, wziąć strzykawkę od ibuprofenu dziecięcego i sobie zaaplikować.

Druga sprawa, że ostatnio była akcja z jakimś znanym zagranicznym raperem, który zapobiegawczo do swojej zużytej gumki przed wyrzuceniem wkraplał jakiś ekstrakt z superostrych papryczek czy inną substancję, która w kontakcie była żrąca. Jakaś pani go pozwała, bo też chciała ukraść spermę i skończyła na pogotowiu.

Serio, kiedyś jeszcze na kafeterii czytałam jak babki radziły sobie jak złapać faceta na dziecko. Oczywiście najprościej miały skłamać, że biorą tabletki albo mają spiralę. Ale byli też tacy panowie, którzy dla pewności i tak zakładali gumy. I baba normalnie radziła innym, żeby wyjąć zużytą gumkę ze śmietnika, wziąć strzykawkę od ibuprofenu dziecięcego i sobie zaaplikować.

Druga sprawa, że ostatnio była akcja z jakimś znanym zagranicznym raperem, który zapobiegawczo do swojej zużytej gumki przed wyrzuceniem wkraplał jakiś ekstrakt z superostrych papryczek czy inną substancję, która w kontakcie była żrąca. Jakaś pani go pozwała, bo też chciała ukraść spermę i skończyła na pogotowiu.
Ostatnia anegdotka MNIE BAWI 😂 😂

No nie, pech mnie prześladuje! Rano spóźniłam się do pracy bo robiłam zastrzyk z Ovitrelle a on był jakiś dziwny i musialam czytać instrukcje bo wyglądał jak wielki długopis, coś w stylu tego patyka z insulina co dawkuje ją. Syn miał w nocy gorączkę i umówiliśmy się że ja dziś skończę o 11 to do tego czasu popilnuje go i pozniej pojedzie do swojej pracy ale jeszcze szybki sexik będzie. No ale dał małego do babci i pojechał wcześniej. Wrócił szybciej z pracy i to z goraczką 🥵 Mówi że nie ma siły na sexy 😱 Chyba nic z tych starań... Póki co poszedł się przespać i zobaczymy czy mu się polepszy. Eh sory że pisze jak debil ale nie myślę trzeźwo w takiej sytuacji.

reklama

Że cooooooooo?! Ale jak?! Z gumy wyciąga sobie spermę i sama wstrzykuje?! To musiała być jakaś szybka akcja bo plemniki na zewnątrz też tak długo nie są w stanie przetrwać 😂😂😂😂

Do góry