reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
WYGRAŁAŚ! 🥇

Ooo, polecacie jakieś pesto? Nawet bym zjadła, ale raz się zraziłam. Nam to wogóle brakuje totalnie pomysłów na obiady i często się powtarzają 🙄
Ja lubię zielone lidlowe takie w opakowaniu jak jogurt. Ale jak nie mam to biorę jak leci :p
Pesto czasem też smaruję tortille jak robię oszukaną pizzę :p

Łoooo matko! Już wiem o co kaman z tym nadrabianiem 😂 Dzisiaj nie miałam jak być aktywna na forum, teraz weszłam i tyle stron! 😂 Niestety dziś mało będę z Wami gadać, bo stary ma wolne 😝 Szybkie pytanko do @Bibi89 (przyzywam Cię) autostrady w Hiszpanii czy drogi alternatywne - co lepiej?
W katalonii autostrady są darmowe wiec polecam korzystać 😁 a w reszcie kraju to już zależy jak bardzo checie nieplacić. Czasem lepiej zapłacić i dojechać szybciej a czasem można znaleźć objazd. Polecam aplikacje Waze - dobrze się tutaj sprawdza

Przepraszam wszystkie wierzące, ale mnie śmieszy xD

289854640_6088713561144640_7996733639377400968_n.jpg

Swoją drogą wiecie, że około 8% ojców wychowuje nie swoje dziecko (oczywiście nie widząc o tym). A taką znaną osobą był Marek Jackowski, pierwszy mąż Kory. Wychowywał dość długo dziecko Sipowicza (jej drugiego męża)

reklama

Zobacz załącznik 1416978

Swoją drogą wiecie, że około 8% ojców wychowuje nie swoje dziecko (oczywiście nie widząc o tym). A taką znaną osobą był Marek Jackowski, pierwszy mąż Kory. Wychowywał dość długo dziecko Sipowicza (jej drugiego męża)

Zobacz załącznik 1416978

Ej, to ze nie był biologicznym ojcem nie sprawia, ze nie może być wzorem ojcowstwa. Przeciwnie: należy podziwiać mężczyznę, który tak pokochał nieswoje dziecko, ze jak tylko dowiedział się ze coś mu grozi to spieprzal z nim z Betlejem do Egiptu.

Btw, swiety Józef to oprocz świetego Pawla i Piłata chyba moja ulubiona biblijna postać :D

Do góry