Mmiiaa
Fanka BB :)
Jasne! Pytam z ciekawościMoim zdaniem wszystko jest dla ludzi, o ile obu stronom to pasuje. Mojemu nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne! Pytam z ciekawościMoim zdaniem wszystko jest dla ludzi, o ile obu stronom to pasuje. Mojemu nie
Dzis się dowiemMoze jeszcze przed, ale sluz znowu dziwny...
Tam była zawaluowana odpowiedz XDJasne! Pytam z ciekawości
W sensie ze moja sugerowała? Nie mialo tak byćTam była zawaluowana odpowiedz XD
Nie. MojaW sensie ze moja sugerowała? Nie mialo tak być
To moze idźmy dalej, jakies podduszania, przypiecie kajdankami?
My nie xD
.
Tak jak już kiedyś wspominałam my ze Starym mieliśmy bardzo bujne życie łóżkowe przez pierwsze dwa lata naszego związku - i wtedy było sporo różnych zabaw w tym może nie przypięcia kajdankami ale wiązanie jakimiś moimi paskami, zawiązanie oczu apaszka. Mi się te zabawy wtedy podobały ale to były całe maratony seksu potem jakoś z tego zrezygnowaliśmy i w zasadzie teraz bardzo dawno czegoś takiego nie robiliśmy.To moze idźmy dalej, jakies podduszania, przypiecie kajdankami?
My nie xD