reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A mój lubi tylko klasycznie. Naprawdę, facet fenomen. Ja bym chętnie wielu rzeczy spróbowałam, ale on jest na nie.
U nas jest tak samo. Też bym czasem poeksperymentowała, ale dzieje sie to rzadko... Z drugiej strony myślę sobie, że to może i dobrze, mamy coś jeszcze do odkrycia na następne lata... 😉

reklama
Stary zawiązał mi kiedyś apaszkę na oczach, tak jakoś bez wrażeń bo ja uwielbiam patrzeć w oczy podczas seksu.
Podduszanie taaak, ale trzeba uważać żeby nie przesadzić 😂 u mnie to bardzo podkręca orgazm. Ale to też nie taki "duszenie" tylko jak stary jest u góry w takiej klasycznej pozycji i na jednej ręce się podpiera a drugą kładzie mi na krtań i trochę przyciska i patrzy w oczy 🔥
Ja też lubie takie rzeczy i stary robi jak proszę, ale mam wrażenie, że czasem on ma na coś ochote, ale się trochę wstydzi 🙈 i tak mega się przy mnie otworzył, bo ja nie jestem kompletnie pruderyjna, bezwstydna nawet bym powiedziała 😂ale mamy na to całe życie, z nim chce spróbować wszystkiego. Skąd mam wiedzieć czy coś lubię czy nie, skoro tego nie doświadczyłam

Ja też lubie takie rzeczy i stary robi jak proszę, ale mam wrażenie, że czasem on ma na coś ochote, ale się trochę wstydzi 🙈 i tak mega się przy mnie otworzył, bo ja nie jestem kompletnie pruderyjna, bezwstydna nawet bym powiedziała 😂ale mamy na to całe życie, z nim chce spróbować wszystkiego. Skąd mam wiedzieć czy coś lubię czy nie, skoro tego nie doświadczyłam
Ale dokładnie uważam tak samo. Jest tyle rzeczy, które chciałabym spróbować. Jakby były zle to by Bóg inaczej ten świat urządził ;)

Ja w ogóle do związku ze Starym podeszłam na początku tak, że chciałam się nauczyć łóżkowych spraw i iść z ta wiedza dalej w swiat 😂 ale wpadliśmy oboje po uszy bo poza tym, że było nam super z łóżku to jesteśmy bardzo dobrani w sprawach swiatopogladowych, muzycznych, filmowych, jakiejs takiej szeroko pojętej estetyce.
Co do nowych zabaw ze Starym to zaczynamy odkrywać gadżety bo tego wcześniej nie robiliśmy ;)

No właśnie ja też, i stary twierdzi, że przeze mnie tez taki jest 😂
Uważam, że dopóki oboje chcemy to warto próbować nowości. W końcu jeśli się nie spodoba to nikt nie karze powtórki robić :p

Fajnie sobie o seksach różnych poczytać, chociaż tyle będę miała z życia... bo moja rocznica ślubu zostanie jednak zapamiętana jako dzień bez zgody, miłości i trzonów... Próby zostały podjęte z obu stron, ale ostatecznie nie wyszło. To be continued...

Ja w ogóle do związku ze Starym podeszłam na początku tak, że chciałam się nauczyć łóżkowych spraw i iść z ta wiedza dalej w swiat 😂 ale wpadliśmy oboje po uszy bo poza tym, że było nam super z łóżku to jesteśmy bardzo dobrani w sprawach swiatopogladowych, muzycznych, filmowych, jakiejs takiej szeroko pojętej estetyce.
Co do nowych zabaw ze Starym to zaczynamy odkrywać gadżety bo tego wcześniej nie robiliśmy ;)
Ja chyba wpadłam jak mi przywiózł na pierwsza randkę wojskowy beret XD

reklama
Do góry