reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Mojemu tez kiedyś obiecałam i pamiętał jakby nie wiem miała odbyć się jakaś ważna ceremonia🤣🤣🤣 duzo nawilżenia to raz. A po pierwsze tym bardziej jak nie robiliście nigdy tego trochę pobawic się ta dziurkę tzn on nie Ty 🤣🤣 i najlepiej oproznic się ale kto na zawołanie tak umie?🤣🤣🤣 i dużo ale to duzo delikatności bo na starcie możesz zrazić sie z bólu.( zbyt gwałtowne wepchniecie członka może przysprawic duzo bólu.) I najlepiej żeby te zabawę ta dziurka poprzedzić kilkoma dniami i dopiero pakować grubszy kaliber 😝

U mnie też piesek wlecial😁😁🤣

Co do robienia loda... Bo mi uciekł cytowany tekst. Lubię I lubię widzieć przyjemność przyjemność sprawiam staremu. Stary prawie że odlatuje by mógł to by mi się spuszczał do buzi co nie bardzo lubię bo mam odruchy wymiotne🤣
A właśnie, a propo połykania. Robicie to? XD

reklama
BTW. Dziś ide na kolejny monitoring. W poniedziałek 9dc pęcherzyk 15mm dzis 12 dc może być po owulacji? Dodam iż nie odczuwam nigdy owulacji...
Ja mialam takie pecherzyki w srode po poludniu i w sobote raczej byla owu. U gina bylam w pon i juz byly pekniete. Ale wg testow owu ktore do tej pory sie sprawdzaly byla właśnie w sobote

Hej!
Nadrabiając wczorajsze wpisy to ja straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat. Z tym facetem byłam w sumie 6 lat, ale z perspektywy czasu uważam że to było za wcześnie i że ten seks ogólnie był kiepski 🤷‍♀️

Co do anala to ze starym nie było. Jakoś nie ma chęci na te klimaty.

Ale kiedyś byłam z facetem, który lubił i mnie namawiał. I powiem wam, że wiedział co robi 🙈 Tylko to tez nie było tak, że chciał spróbować i od razu jazda. Bo on przez jakiś czas "pracował" nad tym.. W sensie, że masaże, palce, wkładanie tylko kawałka trzona :p (miał naprawdę dużego)... I jak już doszło do akcji to było mega. Tzn. oczywiście był jakiś żel nawilżający i seks w gumce, ale żadnego bólu i dużo przyjemności. Ale myślę, że dużo w tym jego zasługi bo wiedział jak to zrobić. Za to minetke robił fatalnie 🙈 Tylko on ogólnie raczej wolał brać niż dawać

Ze starym mamy ekstra seks. Świetnie robi minetkę i też przy tym palce często idą w ruch :p Ogień 🔥. Czasem mnie wkurza bo ja bardzo szybko dochodzę przy minetce i jak widzi, że to już to przerywa na chwilę żeby mnie przeciągnąć. Zdarza się też, że same paluchy idą w ruch. On też uwielbia oral i lubi mnie wtedy za głowę łapać i też tak dopchnąć do zakrztuszenia bo go to strasznie kręci. Mówi, że jak mu robię loda to wygląda jakby miał nade mną władzę i dominował, a w rzeczywistości mogę wtedy z nim zrobić co chce. Ogólnie bardzo się dobraliśmy pod względem temperamentów, potrzeb i tego co lubimy w seksie a czego nie. No i on świetnie całuje, ale tak że się od razu mokra robię.. A jak wyjeżdżamy w dzicz do naszego domku w lesie to zdarzają nam się takie całodniowe maratony seksu i pieszczot. Ostatnio też mieliśmy szybki numerek na pomoście nad jeziorem. A czasem jest też zabawnie, jak mu np w trakcie seksu zaczyna dzwonić alarm bo cukier za wysoki lub za niski i przymusowa przerwa . Co do połykania to różnie bywa. Zazwyczaj tak, ale czasem nie mam ochoty i nie.

I jeszcze taki smaczek z mojego skończonego małżeństwa: rekord 4 lata bez seksu 🤷‍♀️ I on nie widział w tym problemu.

Ale się rozpisałam 🤣 Chyba mój najdłuższy post na forum 😂

Ja mialam takie pecherzyki w srode po poludniu i w sobote raczej byla owu. U gina bylam w pon i juz byly pekniete. Ale wg testow owu ktore do tej pory sie sprawdzaly byla właśnie w sobote
No to jeśli u mnie dziś jest już po owulacji to moje owulaki w chöja poleciały bo blade jak sciana... a sluz zamiast płodny to jakiś bialy żółty ogrom... wtf

reklama
Do góry