reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Moj maz bardzo przezyl gdy poronilam i do tego ma problemy z sercem. Nie chce mu mowic do 3go miesiaca, bo juz raz poronilam, a w moim wieku to 50/50 i nie chce go stresowac, jesli kolejna ciaza pojdzie w kanal.
Ja to rozumiem, tym bardziej ze pewnie nie chcesz go wystraszyc żeby znowu nie zrobił ban na starania 🤔 słuchaj każdy ma inny związek i podążaj za swoją intuicja 🤓 taka moja rada

A jak przywołujesz Boga to spytam xD
Skoro kościół zabrania antykoncepcji, bo seks ma być tylko w celach rozrodczych, to pozwala na oral i anal?
Ja tylko Bosaka zacytowałam XD

To zależy kogo spytasz. Jak ogarniętego Franciszkana czy Dominikana to powie ci, ze jedyne na co nie pozwala Bóg to na wyrządzanie zła drugiej osobie. Jak na jakiegoś ortodoksa, to ci gotowy powiedzieć ze tak marnujcie nasienie

reklama
To ja czasem to robię, czasem nie. Zależy, bo jak mi się dużo śliny zbierze plus sperma to za dużo mam w buzi, żeby poklnac.
Opowiem taka anegdotkę, ani to mądre, ani odpowiedzialne.
Kiedyś wracałam ze starym z galerii i robiłam mu loda, kiedy on prowadził samochód. Miałam gdzieś czy kierowcy tirów i ptaki na niebie nas widzą. No i on doszedł, a mi się tyle tych płynów zebrało, że nie było szans, żebym polknela i chciałam to wypluć na chusteczkę. Jednak tej chusteczki brakło i spłynęła z niej cała reszta na moją bluzkę i spodnie. Wyglądałam, jakbym się obrzygała 😂

Do góry