reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

1655932320860.png

Dobrej nocy :D

reklama
kurde, szkoda, że jest tak późno i już mało dziewczyn jest, uważam, ze temat zacny :D
prosze mi tu od rana pisać o lodach i minetach bo chętnie poczytam xD
Anal -NIE ... WIELKIE NIE.
Stary probowal kiedyś, ja nigdy i NIGDY nie dam się przekonać wiec stary nie naciska 😁

A lody ... hmmm nie jestem fanką, ale czasem zrobie, raczej od święta albo jak stary poprosi 😁 za to uwielbiam jak stary grzebie paluchem 😁😁😁 robi to naprawdę dobrze a potem od razu pełny stosunek i wszyscy szczęśliwi 😁 jak nie tobie loda to nie wydziwiam i wskakuje na górę ale jak zrobię to wtedy sobie wymyślam zeby to stary się poruszał a ja sobie leżę i orgazmuje 😁😁😁

Ja do swojego starego nie mam tyle zaufania by dac mu mój najcenniejszy lek za 160zl ovitrelle do reki. Jeszcze przypadkiem go rozbije lub wyleje. Wolę to sama zrobić i mieć pewność że będzie dobrze 🤣
Ja sama nie dałam rady 🙈🙈🙈 A jak on mi wbijał, to krzyczałam jakby ze skóry mnie obdzierali... Ale nic nie bolało 😳 Krzyki tak na zaś, w razie czego 🤣...

No to tak.
Lody kocham robić, bo stary je uwielbia. Zawsze jak mam okres, to mamy "tydzień loda" 😁 starego tez podnieca takie coś jak włożenie na sekundę go do gardła całego i jak ja się wtedy krztusze 🙈 zawsze mówi, że sorry, musiał to zrobić, bo lubi ten dźwięk, ale ja się zawsze śmieje, że kiedyś się na niego porzygam xD i w ogóle najlepiej to robić w takiej pozycji, żeby on mnie mógł jak najlepiej widzieć. Często w ogóle jak coś oglądamy, to ja leżę na jego ramieniu i się bawię jego wackiem, a potem zjeżdżam niżej robię mu loda 😁
Jeśli chodzi o minetki, są rzadziej niż lody, ale ja tak wolę. Mój eks właśnie robił to za mocno i za szybko, więc średnio to lubiłam, ale jak się rozstaliśmy i zanim poznałam starego to miałam taki przelotny romansik z facetem 10 lat starszym (niczego nie żałuję, było ekstra) i on mi taka zajebista minete zrobił, że szok. Włożył palec do środka i delikatnke masował, a resztę lizał i całował. Myślałam, że spłonę. Potem się bałam, że już nigdy więcej czegoś takiego nie poczuje, ale... Stary robi tak samo! No kocham to

reklama
Pozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
Mojemu tez kiedyś obiecałam i pamiętał jakby nie wiem miała odbyć się jakaś ważna ceremonia🤣🤣🤣 duzo nawilżenia to raz. A po pierwsze tym bardziej jak nie robiliście nigdy tego trochę pobawic się ta dziurkę tzn on nie Ty 🤣🤣 i najlepiej oproznic się ale kto na zawołanie tak umie?🤣🤣🤣 i dużo ale to duzo delikatności bo na starcie możesz zrazić sie z bólu.( zbyt gwałtowne wepchniecie członka może przysprawic duzo bólu.) I najlepiej żeby te zabawę ta dziurka poprzedzić kilkoma dniami i dopiero pakować grubszy kaliber 😝
Dobra dziewczyny! Ja idę się bzykać! Dziś na pieska 😂
U mnie też piesek wlecial😁😁🤣

Co do robienia loda... Bo mi uciekł cytowany tekst. Lubię I lubię widzieć przyjemność przyjemność sprawiam staremu. Stary prawie że odlatuje by mógł to by mi się spuszczał do buzi co nie bardzo lubię bo mam odruchy wymiotne🤣

Do góry