reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Anal -NIE ... WIELKIE NIE.kurde, szkoda, że jest tak późno i już mało dziewczyn jest, uważam, ze temat zacny
prosze mi tu od rana pisać o lodach i minetach bo chętnie poczytam xD
Stary probowal kiedyś, ja nigdy i NIGDY nie dam się przekonać wiec stary nie naciska
A lody ... hmmm nie jestem fanką, ale czasem zrobie, raczej od święta albo jak stary poprosi za to uwielbiam jak stary grzebie paluchem robi to naprawdę dobrze a potem od razu pełny stosunek i wszyscy szczęśliwi jak nie tobie loda to nie wydziwiam i wskakuje na górę ale jak zrobię to wtedy sobie wymyślam zeby to stary się poruszał a ja sobie leżę i orgazmuje
stokrotka_
Ja z lodem miałam różnie. Teraz jestem po dłuższym czasie nierobienia i nawet z satysfakcją robię
Ale najbardziej lubię jak
Ale najbardziej lubię jak
stokrotka_
Przerwałam sama sobie
stokrotka_
Najbardziej lubię jak mnie jednak trzonem potraktuje
Fuńka
Mi też wychodzi jakoś tak 5-6 lipca To będziemy razem testować ! A progesteron kiedy badasz? 4, 5 lipca?Żebyście się nie zdziwily jak się spotkamy na marcowych
Ja jutro robię zastrzyk z ovitrelle! Kiedy będziesz testować? Ja planuje 4 lub 5 lipca bo gin mi kazał progesteron zbadać to betę machne
Fuńka
Ja sama nie dałam rady A jak on mi wbijał, to krzyczałam jakby ze skóry mnie obdzierali... Ale nic nie bolało Krzyki tak na zaś, w razie czego ...Ja do swojego starego nie mam tyle zaufania by dac mu mój najcenniejszy lek za 160zl ovitrelle do reki. Jeszcze przypadkiem go rozbije lub wyleje. Wolę to sama zrobić i mieć pewność że będzie dobrze
Owulacja
Myślałam, że tą odpowiedzią ciągniesz wątek seksu analnegoJa sama nie dałam rady A jak on mi wbijał, to krzyczałam jakby ze skóry mnie obdzierali... Ale nic nie bolało Krzyki tak na zaś, w razie czego ...
Ceonis
No to tak.
Lody kocham robić, bo stary je uwielbia. Zawsze jak mam okres, to mamy "tydzień loda" starego tez podnieca takie coś jak włożenie na sekundę go do gardła całego i jak ja się wtedy krztusze zawsze mówi, że sorry, musiał to zrobić, bo lubi ten dźwięk, ale ja się zawsze śmieje, że kiedyś się na niego porzygam xD i w ogóle najlepiej to robić w takiej pozycji, żeby on mnie mógł jak najlepiej widzieć. Często w ogóle jak coś oglądamy, to ja leżę na jego ramieniu i się bawię jego wackiem, a potem zjeżdżam niżej robię mu loda
Jeśli chodzi o minetki, są rzadziej niż lody, ale ja tak wolę. Mój eks właśnie robił to za mocno i za szybko, więc średnio to lubiłam, ale jak się rozstaliśmy i zanim poznałam starego to miałam taki przelotny romansik z facetem 10 lat starszym (niczego nie żałuję, było ekstra) i on mi taka zajebista minete zrobił, że szok. Włożył palec do środka i delikatnke masował, a resztę lizał i całował. Myślałam, że spłonę. Potem się bałam, że już nigdy więcej czegoś takiego nie poczuje, ale... Stary robi tak samo! No kocham to
Lody kocham robić, bo stary je uwielbia. Zawsze jak mam okres, to mamy "tydzień loda" starego tez podnieca takie coś jak włożenie na sekundę go do gardła całego i jak ja się wtedy krztusze zawsze mówi, że sorry, musiał to zrobić, bo lubi ten dźwięk, ale ja się zawsze śmieje, że kiedyś się na niego porzygam xD i w ogóle najlepiej to robić w takiej pozycji, żeby on mnie mógł jak najlepiej widzieć. Często w ogóle jak coś oglądamy, to ja leżę na jego ramieniu i się bawię jego wackiem, a potem zjeżdżam niżej robię mu loda
Jeśli chodzi o minetki, są rzadziej niż lody, ale ja tak wolę. Mój eks właśnie robił to za mocno i za szybko, więc średnio to lubiłam, ale jak się rozstaliśmy i zanim poznałam starego to miałam taki przelotny romansik z facetem 10 lat starszym (niczego nie żałuję, było ekstra) i on mi taka zajebista minete zrobił, że szok. Włożył palec do środka i delikatnke masował, a resztę lizał i całował. Myślałam, że spłonę. Potem się bałam, że już nigdy więcej czegoś takiego nie poczuje, ale... Stary robi tak samo! No kocham to
reklama
krasulkaa
Mojemu tez kiedyś obiecałam i pamiętał jakby nie wiem miała odbyć się jakaś ważna ceremonia duzo nawilżenia to raz. A po pierwsze tym bardziej jak nie robiliście nigdy tego trochę pobawic się ta dziurkę tzn on nie Ty i najlepiej oproznic się ale kto na zawołanie tak umie? i dużo ale to duzo delikatności bo na starcie możesz zrazić sie z bólu.( zbyt gwałtowne wepchniecie członka może przysprawic duzo bólu.) I najlepiej żeby te zabawę ta dziurka poprzedzić kilkoma dniami i dopiero pakować grubszy kaliberPozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
U mnie też piesek wlecialDobra dziewczyny! Ja idę się bzykać! Dziś na pieska
Co do robienia loda... Bo mi uciekł cytowany tekst. Lubię I lubię widzieć przyjemność przyjemność sprawiam staremu. Stary prawie że odlatuje by mógł to by mi się spuszczał do buzi co nie bardzo lubię bo mam odruchy wymiotne