reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Uwaga uwaga! Jestem po wizycie! Na mój widok ginekolog się uśmiechnął i zapytał co znów wymyśliłam haha Mówię że byłam tydzień temu i nie było żadnego pęcherzyka i cienkie endometrium ale testy owu i śluz wskazują na owulację i musi mi zrobić USG 😃 Niechętnie ale zrobił i jakie było jego zdziwienie jak tam piękny pecherzyk na 17.3 mm! Mówi że jednak miałam intuicje i jest szansa że coś z tego będzie. A ja mu mówię że to obserwacja ciała i testy owu haha Dał mi zastrzyk na pekniecie, mam go jutro rano zrobić 🥰 Cud że był w aptece niedaleko jeden jedyny a tak to 30 km dalej. Już leży w lodowce i czeka na jutro. Czyli mam owulację bez stymulacji i wielkie nadzieję że na urodziny będzie beta >0 🥰 Ale jestem szczęśliwa 🥰

Uwaga uwaga! Jestem po wizycie! Na mój widok ginekolog się uśmiechnął i zapytał co znów wymyśliłam haha Mówię że byłam tydzień temu i nie było żadnego pęcherzyka i cienkie endometrium ale testy owu i śluz wskazują na owulację i musi mi zrobić USG 😃 Niechętnie ale zrobił i jakie było jego zdziwienie jak tam piękny pecherzyk na 17.3 mm! Mówi że jednak miałam intuicje i jest szansa że coś z tego będzie. A ja mu mówię że to obserwacja ciała i testy owu haha Dał mi zastrzyk na pekniecie, mam go jutro rano zrobić 🥰 Cud że był w aptece niedaleko jeden jedyny a tak to 30 km dalej. Już leży w lodowce i czeka na jutro. Czyli mam owulację bez stymulacji i wielkie nadzieję że na urodziny będzie beta >0 🥰 Ale jestem szczęśliwa 🥰
No i ekstra! To się Twój organizm postarał, żeby pięknego pęcherzyka wypuścić 😄😝

super! No to kłuj się tam i czekamy na 2 kreski 🥳

Ja byłam przekonana, że starzy mnie zatłuką, bo tak mnie zawsze straszyli. A jak przyszło co do czego, to dużo pomogli i oczywiście ukochana wnusia oczko w głowie. Matka na coś nie pozwala? Chodź, dziadek ci da, babcia pozwoli itp 😂
U nas jest to samo tylko z psem xD Pani na ciebie nakrzyczala? Ojej chodz kochany babcia ci cos da 😅❤️

Boże, w ogóle dziewczyny wyglądam dziś jak pół dupy zza krzaka. Tłuste włosy (bo wcieram wcierki, nie że się zapuściłam), syfy na twarzy... ale oficjanie mogę powiedzieć, że wróciłam do wagi sprzed ślubu. Całe 3 kg poszło w niepamięć xD
Gratki! U mnie to samo! Minus 3 kg i waga ślubna 😁 tylko teraz musze być grzeczna i tego nie zepsuć 😅

Znów umówiłam się ze starym na seks. Patrzcie jaka jestem głupia 😂

Załączniki

• IMG_0683.jpg
    IMG_0683.jpg
    82,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry