reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dlaczego dziwne ?

Nie życzę Ci czekania na kreski do jesieni, ale hej, miałyśmy być razem na grupie ciążowej !

Ja w sumie stwierdziłam, że nie tak źle z tym zaśniadem. Znam przyczynę, w 100% losową, więc na następną ciąże mam raczej dobrze nastawienie. I 4 mce czekania to nie tak długo, miesiąc już w końcu za mną :)

Bo ja w teorii nie wierzę w takie kołczingowe pierdoololo.
Ale jak tu trafiłam we wrześniu 2021 jakoś, to najpierw oczywiście mnie zbombardowały te nieudane ciąże.
I nie wiem czemu, ale cały czas miałam przeświadczenie, że skoro tak dużo kobiet nie może zajść/utrzymać to mnie na pewno musi spotkać CP. No naprawdę nie wiem skąd ta myśl, po dwóch spoko ciążach z 1cs.
No i teraz mam trochę takie myślenie, że to na siebie ściągnęłam - więc teraz się cały czas trzymam myśli, że zaraz okres, owulacja i piękna bliźniacza ciąża, a co tam :D

dużo, niedużo. Każdy traci dziewictwo wtedy kiedy uważa!
Ja ze swojej strony powiem, że straciłam jak miałam niecałe 17 lat i uważam, ze to byo za wcześnie. Mimo, ze z tym chłopakiem byłam jeszcze 3 lata potem, to teraz uważam, ze powinnam była poczekać chociaż do 18

To ja miałam 14, ale ani mnie to ziębi ani grzeje :p

Ale się uśmiałam na wątku ciąża przez pitting. Ja nie wchodzę raczej na te nowe wątki ale ten tytuł musiał skrywać coś grubego 😂😂😂
Zanim przeczytałam wątek i wyjaśnienie bibi, pomyślałam, że to może jakaś ciąża z litości...
disgust no GIF by Nashville on CMT
:-D

Ale jak tu trafiłam we wrześniu 2021 jakoś, to najpierw oczywiście mnie zbombardowały te nieudane ciąże.
I nie wiem czemu, ale cały czas miałam przeświadczenie, że skoro tak dużo kobiet nie może zajść/utrzymać to mnie na pewno musi spotkać CP. No naprawdę nie wiem skąd ta myśl, po dwóch spoko ciążach z 1cs.
No i teraz mam trochę takie myślenie, że to na siebie ściągnęłam - więc teraz się cały czas trzymam myśli, że zaraz okres, owulacja i piękna bliźniacza ciąża, a co tam :D

Tak, ja tez miałam takie zderzenie z rzeczywistością. Pojawiła mi się myśl, to”to sobie zaszłam… „ No ale nic, czekam na małpę, później na piękna owulacje i mam nadzieję, że wakacje będą nasze! 😂

Ja miałam w tej ciąży na początku jakieś myśli o bliźniakach i proszę - zarodek i brat zasniad 🙄🙄🙄

dużo, niedużo. Każdy traci dziewictwo wtedy kiedy uważa!
Ja ze swojej strony powiem, że straciłam jak miałam niecałe 17 lat i uważam, ze to byo za wcześnie. Mimo, ze z tym chłopakiem byłam jeszcze 3 lata potem, to teraz uważam, ze powinnam była poczekać chociaż do 18
Ja byłam w 3 klasie liceum wiec miałam już 18 😂 Ale każdy nosi wianuszek ile chce 😂

reklama
Do góry