reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dlaczego dziwne ?

Nie życzę Ci czekania na kreski do jesieni, ale hej, miałyśmy być razem na grupie ciążowej !

Ja w sumie stwierdziłam, że nie tak źle z tym zaśniadem. Znam przyczynę, w 100% losową, więc na następną ciąże mam raczej dobrze nastawienie. I 4 mce czekania to nie tak długo, miesiąc już w końcu za mną :)

Bo ja w teorii nie wierzę w takie kołczingowe pierdoololo.
Ale jak tu trafiłam we wrześniu 2021 jakoś, to najpierw oczywiście mnie zbombardowały te nieudane ciąże.
I nie wiem czemu, ale cały czas miałam przeświadczenie, że skoro tak dużo kobiet nie może zajść/utrzymać to mnie na pewno musi spotkać CP. No naprawdę nie wiem skąd ta myśl, po dwóch spoko ciążach z 1cs.
No i teraz mam trochę takie myślenie, że to na siebie ściągnęłam - więc teraz się cały czas trzymam myśli, że zaraz okres, owulacja i piękna bliźniacza ciąża, a co tam :D

dużo, niedużo. Każdy traci dziewictwo wtedy kiedy uważa!
Ja ze swojej strony powiem, że straciłam jak miałam niecałe 17 lat i uważam, ze to byo za wcześnie. Mimo, ze z tym chłopakiem byłam jeszcze 3 lata potem, to teraz uważam, ze powinnam była poczekać chociaż do 18

To ja miałam 14, ale ani mnie to ziębi ani grzeje :p

Ale się uśmiałam na wątku ciąża przez pitting. Ja nie wchodzę raczej na te nowe wątki ale ten tytuł musiał skrywać coś grubego 😂😂😂
Zanim przeczytałam wątek i wyjaśnienie bibi, pomyślałam, że to może jakaś ciąża z litości...
disgust no GIF by Nashville on CMT
:-D

Ale jak tu trafiłam we wrześniu 2021 jakoś, to najpierw oczywiście mnie zbombardowały te nieudane ciąże.
I nie wiem czemu, ale cały czas miałam przeświadczenie, że skoro tak dużo kobiet nie może zajść/utrzymać to mnie na pewno musi spotkać CP. No naprawdę nie wiem skąd ta myśl, po dwóch spoko ciążach z 1cs.
No i teraz mam trochę takie myślenie, że to na siebie ściągnęłam - więc teraz się cały czas trzymam myśli, że zaraz okres, owulacja i piękna bliźniacza ciąża, a co tam :D

Tak, ja tez miałam takie zderzenie z rzeczywistością. Pojawiła mi się myśl, to”to sobie zaszłam… „ No ale nic, czekam na małpę, później na piękna owulacje i mam nadzieję, że wakacje będą nasze! 😂

Ja miałam w tej ciąży na początku jakieś myśli o bliźniakach i proszę - zarodek i brat zasniad 🙄🙄🙄

dużo, niedużo. Każdy traci dziewictwo wtedy kiedy uważa!
Ja ze swojej strony powiem, że straciłam jak miałam niecałe 17 lat i uważam, ze to byo za wcześnie. Mimo, ze z tym chłopakiem byłam jeszcze 3 lata potem, to teraz uważam, ze powinnam była poczekać chociaż do 18
Ja byłam w 3 klasie liceum wiec miałam już 18 😂 Ale każdy nosi wianuszek ile chce 😂

reklama
Do góry