reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

na jutubie mówią, że ma bardzo dobry skład, ale ja na składach się nie znam :D
Lista składników. baza bulionu drobiowego 69,3% (woda, sól, tłuszcz drobiowy 6,3%, ekstrakt drożdży, zagęszczony wywar drobiowy 2,8%, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok z cytryny), woda, cukier, skrobia kukurydziana, aromaty (z pszenicą, selerem ), kurkuma.
Dobrze wiedzieć o takich produktach jak trzeba coś zrobić z niczego :) uwielbiam mieć zrobione zapasy 😂

reklama
Ale to tylko pozory, że on sam wszystko robi ;-) Ja mam tanią wersję typu Lidl, więc nie ma kuchennego mózgu do gotowania, i generalnie używam np. do jakichś zup miksowanych jedynie. Robienie większości dań wymaga rozkręcania i mycia tego ustrojstwa ze 3 razy, bez sensu... A w sumie niewiele jest takich dań, że się wszystko wrzuca się robi ;-)
Ja mam termo a gotować lubię, dla mnie yo mega ułatwienie w przypadku robienia chleba kopytek pierogów czy innych takich ale jest tez sporo fajnych przepisow. Nie korzystam codziennie ale często. Na pewno duże ułatwienie w codziennym gotowaniu 😁

24 lata to też dużo, nie...?
dużo, niedużo. Każdy traci dziewictwo wtedy kiedy uważa!
Ja ze swojej strony powiem, że straciłam jak miałam niecałe 17 lat i uważam, ze to byo za wcześnie. Mimo, ze z tym chłopakiem byłam jeszcze 3 lata potem, to teraz uważam, ze powinnam była poczekać chociaż do 18

Ja ze swojej strony powiem, że straciłam jak miałam niecałe 17 lat i uważam, ze to byo za wcześnie. Mimo, ze z tym chłopakiem byłam jeszcze 3 lata potem, to teraz uważam, ze powinnam była poczekać chociaż do 18
U mnie w sumie opcji nie było... najpierw w klasie pełnej dziewczyn a potem w bibliotece na polonistyce niewielu było kandydatów :D Ale gdy wyjechałam do Francji...;)

reklama
Ja mialam 18 i fakt uważam ze to idealny moment😁

Do góry