Jula19
Fanka BB :)
fasolkę szaragowa żółta też?A to jeszcze odnośnie szybkowaru - cudownie się w nim gotuje te wszytskie fasole czerwone, białe, jasie i inne ciecierzycę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fasolkę szaragowa żółta też?A to jeszcze odnośnie szybkowaru - cudownie się w nim gotuje te wszytskie fasole czerwone, białe, jasie i inne ciecierzycę
to Cie się trafiłMój tylko dzwoni jak czegoś faktycznie nie ma bo to coś wymyślnego i jaki zamiennik kupić. Głównie on robi zakupy, ja robię listę i gotuje. On się lepiej i szybciej w sklepie odnajduje niż ja ale to przez to że od lat głównie on robi zakupy. Pod tym względem nie mogę narzekać. Tak samo rzadko mu się zdarza nie widzieć jak coś jest. Sporadyczne sytuacje.
Boże, to ja jestem leniem ohdynym i jak chce zrobić zupę to używam tego:tez to lubię , ale ja zazwyczaj rosół potrzebuje na zupę. I tak ostatnio w sobotę zeszło mi cały dzień przy garze. Najpierw wstawilam normalnie rosół. Wiec 3 godziny się gotował. Pozniej wyciagnelam wszystko mieso i cała resztę warzyw. Przelałam do większego garnka i po kolei wrzucałam warzywa na zupę warzywna. Ja nie lubię mrożonych warzyw tylko koniecznie muszą byc świeże. A tym bardziej teraz jest wszystko młode więc tym bardziej. Także jak wstawilam o 12 to zupę jadłam o 17
no bankowo ściemnia niech ci da bo z wprawy wyjdzieszwczoraj spytałam starego gdzie schował to powiedział, ze nie pamięta ciekawe czy oszukuje czy serio
narazie siku mi się nie chce, ale jak będzie mi się chciało to zapajacuje - ale pamiętajcie, że to Wasza winaTo kiedy startujesz?
Sifasolkę szaragowa żółta też?
Jedyne warzywo które mi nie smakuje z szybkowaru to kalafior (może muszę coś pokombinować z czasem) - i jego ugotuje raczej klasycznie.fasolkę szaragowa żółta też?
A jak to ze składem?Boże, to ja jestem leniem ohdynym i jak chce zrobić zupę to używam tego:
Zobacz załącznik 1416557
nigdy z tego nie korzystałam. Tak samo nie mam żadnej kostki rosołowej w domu. Dlatego u mnie ten proces tyle trwa.Boże, to ja jestem leniem ohdynym i jak chce zrobić zupę to używam tego:
Zobacz załącznik 1416557