reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dobra, potwierdzone info: na all in jedzenie nie najada, driny nie upijaja a seks jest lepszy niz w domu xD
Ja na all in ZAWSZE jem więcej niż w domu, a w domu zwykle dużo nie jem xD Za to mój kolega z pracy przynajmniej 2tyg przed all in bierze dietę pudełkową żeby schudnąć, tylko po to żeby móc więcej zjeść na wakajkach i zbytnio nie przytyć 😂
Lekarze mnie bardzo nastraszyli w kwestii toksoplazmozy, bo mam naprawdę niemal zero przeciwciał... Mycie każdej borówki przez 30 sekund nieco mnie przeraża ;-)
Ja też nie mam przeciwciał, a kooocham surowe mięso 😁
Miałam dwa razy plamienia i dlatego ginekolog powiedział ze na razie bez „przytulanek” (koniec cytatu. Mogłam się go zapytać czy w seks możemy :D)
Tez nie kumam tego „przytulania” 🤦‍♀️
Ale żeby lekarz mówił o przytulankach?! Szok.

20220611_105550_04.jpg
Ktoś tu zeżarł hotdoga i zasnął 🙈😅

Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p

Dziewczyny powiedzcie jakie suple zjadacie? I czy zanim zaczęłyście coś łykać to robiłyście jakieś badania? Konsultowałyście z lekarzem? Ja biorę Ovarox i olej z wiesiołka, raz dziennie ekstrakt z korzenia Maca. Teraz kupiłam Ashwagande i niepokalanka ale zastanawiam się jak i czy to brać czy nie przesadzam? 🙈 Boję się odwrotnego skutku, że zamiast pomóc to zaszkodzą. Może staremu coś odstąpić?

Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p
Ej a Ty? Jak pojezdzisz po Krecie to już nic cie nie zatrzyma 😁😁

Przecież Ty masz prawko!!! Ogień 🔥🔥

reklama
No ja mam nadzieje ze przez ten kontakt ze zwierzakami będę mieć przeciwciała. Zobaczymy.

W ogole napisać do was we wtorek po wizycie czy nie chcecie? :) Żebym znowu z czymś nie wyskoczyła

Ja jak @Madame JS całe życie u dziadków na wsi, wtedy jeszcze nie wege więc jadłam dziwne rzeczy.
Kotów i zwierząt tona. Z resztą nadal robimy czasem za dom tymczasowy. I co :p i g*wno. Nigdy toxo nie miałam :D

Do góry