reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dobra, potwierdzone info: na all in jedzenie nie najada, driny nie upijaja a seks jest lepszy niz w domu xD
Ja na all in ZAWSZE jem więcej niż w domu, a w domu zwykle dużo nie jem xD Za to mój kolega z pracy przynajmniej 2tyg przed all in bierze dietę pudełkową żeby schudnąć, tylko po to żeby móc więcej zjeść na wakajkach i zbytnio nie przytyć 😂
Lekarze mnie bardzo nastraszyli w kwestii toksoplazmozy, bo mam naprawdę niemal zero przeciwciał... Mycie każdej borówki przez 30 sekund nieco mnie przeraża ;-)
Ja też nie mam przeciwciał, a kooocham surowe mięso 😁
Miałam dwa razy plamienia i dlatego ginekolog powiedział ze na razie bez „przytulanek” (koniec cytatu. Mogłam się go zapytać czy w seks możemy :D)
Tez nie kumam tego „przytulania” 🤦‍♀️
Ale żeby lekarz mówił o przytulankach?! Szok.

20220611_105550_04.jpg
Ktoś tu zeżarł hotdoga i zasnął 🙈😅

Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p

Dziewczyny powiedzcie jakie suple zjadacie? I czy zanim zaczęłyście coś łykać to robiłyście jakieś badania? Konsultowałyście z lekarzem? Ja biorę Ovarox i olej z wiesiołka, raz dziennie ekstrakt z korzenia Maca. Teraz kupiłam Ashwagande i niepokalanka ale zastanawiam się jak i czy to brać czy nie przesadzam? 🙈 Boję się odwrotnego skutku, że zamiast pomóc to zaszkodzą. Może staremu coś odstąpić?

Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p
Ej a Ty? Jak pojezdzisz po Krecie to już nic cie nie zatrzyma 😁😁

Przecież Ty masz prawko!!! Ogień 🔥🔥

reklama
No ja mam nadzieje ze przez ten kontakt ze zwierzakami będę mieć przeciwciała. Zobaczymy.

W ogole napisać do was we wtorek po wizycie czy nie chcecie? :) Żebym znowu z czymś nie wyskoczyła

Ja jak @Madame JS całe życie u dziadków na wsi, wtedy jeszcze nie wege więc jadłam dziwne rzeczy.
Kotów i zwierząt tona. Z resztą nadal robimy czasem za dom tymczasowy. I co :p i g*wno. Nigdy toxo nie miałam :D

Do góry