reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny powiedzcie jakie suple zjadacie? I czy zanim zaczęłyście coś łykać to robiłyście jakieś badania? Konsultowałyście z lekarzem? Ja biorę Ovarox i olej z wiesiołka, raz dziennie ekstrakt z korzenia Maca. Teraz kupiłam Ashwagande i niepokalanka ale zastanawiam się jak i czy to brać czy nie przesadzam? 🙈 Boję się odwrotnego skutku, że zamiast pomóc to zaszkodzą. Może staremu coś odstąpić?
Ja brałam pregne ale byłam w trakcie diagnostyki dopiero :)

reklama
Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p

Obczajcie ewentualnie: Link do: Kreta wycieczki fakultatywne | Zwiedzaj Kretę alernatywa dla biur podróży a mozna fajne miejsca zobaczyć

Cudowny moje marzenie 🥰 a z drugiej strony zawsze chciałam rottweilera. I jest plan na przyszłość że jak zabraknie moich dziewczyn to sprowadzam do domu rottka. Ale mam nadzieję że to jeszcze długo nie nastąpiły bo kocham moje niedobre laski Diane i Lolę i chce by były z nami jak najdłużej. Chociaż sami nie znamy ich dokładnego wieku bo jedna znaleziona, droga że
Niestety nie polecam buldogów, trudna rasa, kosztowne wizyty u weta, dużo alergii, chorób ...nas czekają teraz 2 operacje 😔
Jak zabraknie naszej białej swinki to tylko husky. Husky albo żaden inny pies 🥰
Dziewczyny powiedzcie jakie suple zjadacie? I czy zanim zaczęłyście coś łykać to robiłyście jakieś badania? Konsultowałyście z lekarzem? Ja biorę Ovarox i olej z wiesiołka, raz dziennie ekstrakt z korzenia Maca. Teraz kupiłam Ashwagande i niepokalanka ale zastanawiam się jak i czy to brać czy nie przesadzam? 🙈 Boję się odwrotnego skutku, że zamiast pomóc to zaszkodzą. Może staremu coś odstąpić?
Jak chcesz brać niepokalanka to ashwaghande oddaj staremu. Maca tez bardziej dla faceta. Masz jakieś problemy z prolaktyna ?

Ja biore z prenacaps taki zestaw dla kobiet w ciąży - jest tam dużo witamin i kwas DHA, dodatkowo łykam cynk, magnez, choline i inozytol. W okresie miesiączki biore żelazo - ale ja miałam problem z anemia. Piłam wiesiołka ale w sumie to mi się skończył i w tym miesiącu go olałam. Zreszta sprawdzam jak to jest z tym śluzem - przy wiesiołka miałam go mało na zewnątrz. Staram się jeszcze przyjmować olej lniany - i albo dodaje do jakiegoś jedzenia albo wale łyżką 😂
Zastanawiam się jeszcze właśnie nad czymś na problemy z prolaktyna - ale mam w pon endokrynologa i ustalę czy mam wrócić do Dostinexu.

A co sądzicie o ziołach ojca Sroki? Ostatnio mi to koleżanka polecała i zastanawiam się czy zamówić.

mi lekarz polecił brac pregna start ;)

Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p
Mój się dał wstępnie namówić na Kretę, jeśli dostanie urlop chociaż na więcej niż 5 dni (ale co to jest prawo pracy?). Za to zapowiedział już, że nie będzie chciał wypożyczyć auta, bo on cudzymi nie chce jeździć, denerwuje się że coś by się z autem stało i blablabla odpowiedzialność. Także jeśli już się uda wgl lecieć, to też autobusy na zwiedzanie.
A jak nie to jakiś urlop w PL i wymiana mebli do salonu. Marne pocieszenie, ale zawsze coś

reklama
Ovulomed max. Robi robotę ze śluzem, poleciła mi znajoma, której fajnie rozkręcił owulację.
Ashwaghandę brałam ale zapomniałam o niej 🤦‍♀️

Do góry