reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny powiedzcie jakie suple zjadacie? I czy zanim zaczęłyście coś łykać to robiłyście jakieś badania? Konsultowałyście z lekarzem? Ja biorę Ovarox i olej z wiesiołka, raz dziennie ekstrakt z korzenia Maca. Teraz kupiłam Ashwagande i niepokalanka ale zastanawiam się jak i czy to brać czy nie przesadzam? 🙈 Boję się odwrotnego skutku, że zamiast pomóc to zaszkodzą. Może staremu coś odstąpić?
Ja brałam pregne ale byłam w trakcie diagnostyki dopiero :)

reklama
Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p

Obczajcie ewentualnie: Link do: Kreta wycieczki fakultatywne | Zwiedzaj Kretę alernatywa dla biur podróży a mozna fajne miejsca zobaczyć

Cudowny moje marzenie 🥰 a z drugiej strony zawsze chciałam rottweilera. I jest plan na przyszłość że jak zabraknie moich dziewczyn to sprowadzam do domu rottka. Ale mam nadzieję że to jeszcze długo nie nastąpiły bo kocham moje niedobre laski Diane i Lolę i chce by były z nami jak najdłużej. Chociaż sami nie znamy ich dokładnego wieku bo jedna znaleziona, droga że
Niestety nie polecam buldogów, trudna rasa, kosztowne wizyty u weta, dużo alergii, chorób ...nas czekają teraz 2 operacje 😔
Jak zabraknie naszej białej swinki to tylko husky. Husky albo żaden inny pies 🥰
Dziewczyny powiedzcie jakie suple zjadacie? I czy zanim zaczęłyście coś łykać to robiłyście jakieś badania? Konsultowałyście z lekarzem? Ja biorę Ovarox i olej z wiesiołka, raz dziennie ekstrakt z korzenia Maca. Teraz kupiłam Ashwagande i niepokalanka ale zastanawiam się jak i czy to brać czy nie przesadzam? 🙈 Boję się odwrotnego skutku, że zamiast pomóc to zaszkodzą. Może staremu coś odstąpić?
Jak chcesz brać niepokalanka to ashwaghande oddaj staremu. Maca tez bardziej dla faceta. Masz jakieś problemy z prolaktyna ?

Ja biore z prenacaps taki zestaw dla kobiet w ciąży - jest tam dużo witamin i kwas DHA, dodatkowo łykam cynk, magnez, choline i inozytol. W okresie miesiączki biore żelazo - ale ja miałam problem z anemia. Piłam wiesiołka ale w sumie to mi się skończył i w tym miesiącu go olałam. Zreszta sprawdzam jak to jest z tym śluzem - przy wiesiołka miałam go mało na zewnątrz. Staram się jeszcze przyjmować olej lniany - i albo dodaje do jakiegoś jedzenia albo wale łyżką 😂
Zastanawiam się jeszcze właśnie nad czymś na problemy z prolaktyna - ale mam w pon endokrynologa i ustalę czy mam wrócić do Dostinexu.

A co sądzicie o ziołach ojca Sroki? Ostatnio mi to koleżanka polecała i zastanawiam się czy zamówić.

mi lekarz polecił brac pregna start ;)

Kurna dziewczyny to se pozwiedzalismy Krete, stary nie wzial prawa jazdy xD bedzie trzeba bedzie o komunikacji pomyśleć.
Ale stary oczywiscie wkurwiony na siebie strasznie. Mówię mu ze trudno, teraz nic juz jie zrobimy a jechac po sobie to juz nie ma po co. Z reszta ja mogę grzać dupe na plaży i tyle :p
Mój się dał wstępnie namówić na Kretę, jeśli dostanie urlop chociaż na więcej niż 5 dni (ale co to jest prawo pracy?). Za to zapowiedział już, że nie będzie chciał wypożyczyć auta, bo on cudzymi nie chce jeździć, denerwuje się że coś by się z autem stało i blablabla odpowiedzialność. Także jeśli już się uda wgl lecieć, to też autobusy na zwiedzanie.
A jak nie to jakiś urlop w PL i wymiana mebli do salonu. Marne pocieszenie, ale zawsze coś

reklama
Ovulomed max. Robi robotę ze śluzem, poleciła mi znajoma, której fajnie rozkręcił owulację.
Ashwaghandę brałam ale zapomniałam o niej 🤦‍♀️

Do góry