Moonstone
Moderator
Miałam dwa razy plamienia i dlatego ginekolog powiedział ze na razie bez „przytulanek” (koniec cytatu. Mogłam się go zapytać czy w seks możemy )Czemu zakaz? Coś się dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam dwa razy plamienia i dlatego ginekolog powiedział ze na razie bez „przytulanek” (koniec cytatu. Mogłam się go zapytać czy w seks możemy )Czemu zakaz? Coś się dzieje?
Jeśli się nie będziecie przytulać w trakcie to chyba będzie ok?Miałam dwa razy plamienia i dlatego ginekolog powiedział ze na razie bez „przytulanek” (koniec cytatu. Mogłam się go zapytać czy w seks możemy )
Tak: 2 razy dziennie dupkaJeśli się nie będziecie przytulać w trakcie to chyba będzie ok?
Mam nadzieję, ze plamienia nie wrócą. Jesteś na progesteronie?
Tez nie kumam tego „przytulania”Tak: 2 razy dziennie dupka
No właśnie. Tak trzeba było zapytać. Czy możemy uprawiać seks bez przytulania XD Chciałabym zobaczyc minę doktora XD
Ale ja po prostu nie lubie „przytulanek”, „serduszkowanek” i innych tym podobnych określeń. Jesteśmy dorośli seks! „Seks! Seks! Seks!” jak to krzyczał Cezary Cezary w pamiętnym odcinku 13 posterunku
Ja tez #teamseks i pewnie bym nie wyrobiła i zapytałaTak: 2 razy dziennie dupka
No właśnie. Tak trzeba było zapytać. Czy możemy uprawiać seks bez przytulania XD Chciałabym zobaczyc minę doktora XD
Ale ja po prostu nie lubie „przytulanek”, „serduszkowanek” i innych tym podobnych określeń. Jesteśmy dorośli seks! „Seks! Seks! Seks!” jak to krzyczał Cezary Cezary w pamiętnym odcinku 13 posterunku
Ja przy zakazie seksu, miałam tak realne sny że budziłam się z orgazmemMoże to będą plemniki terminatory ? A na razie cieszcie się seksem. Zazdroszczę wam, bo u mnie na razie zakaz i jedyne co mam to erotyczne sny XD
I po raz kolejny ciało pokazuje gdzie ma lekarskie zaleceniaJa przy zakazie seksu, miałam tak realne sny że budziłam się z orgazmem
A to nie, to ja aż tak to nieJa przy zakazie seksu, miałam tak realne sny że budziłam się z orgazmem
Jak tam u ciebie?Cześć, dziewczyny! Też chętnie do was dołączę pozdrawiam wszystkie koleżanki ze staraczek!