Owulacja
Fanka BB :)
Ale za to ile pozytywnych testówpozdrawiam, 2 lata starań, ani jednej ciaży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale za to ile pozytywnych testówpozdrawiam, 2 lata starań, ani jednej ciaży
szanuję, ze masz dystans do siebie, ile było tu lasek co się obrażały od razuEj dobra juz dobra.. posmialismy sie ze mnie
każdy był kiedyś taki głupi Ale dla zobrazowania poproś starego, żeby Ci się spuścił na brzuch a będziesz miała całe włosy w spermie Taki to wyrzut Sorry musiałamEj dobra juz dobra.. posmialismy sie ze mnie
ja też się łapię na tym, że myślę o tym co miała kolezanka kolezanki, sąsiadka sąsiada itd. Przykre co ją spotkało ale się nie martw tyle i skup się na sobie i własnych staraniach Wiem, że to łatwo mówić. Raz się nie udało, bardzo mi przykro z tego powodu ale drugi raz może być zupełnie inaczej, głowa do góry Działaj dalejTeraz mi glupio Caro. Wybaczcie dziewczyny, chcialam tylko powiedziec, ze wedlug mnie to byla wiecznosc, ale teraz widze jaka glupia bylam. Minelo juz 10 miesiecy or poronienia, a rok i 4 miesiace od rozpoczecia staran. Tez jestem w dupie i tez nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zajde, czy znowu poronie. Moja znajoma mi mowila, ze ona miala pozamaciczna i jej usuneli jajnik. A pozniej sie okazalo, ze ma jakies defekty macicy i dlatego nie moze zajsc w ciaze ponad 10 lat. a jak juz zaszla to ciaza w jajowodzie
no właśnie, ja się staram od 4 mc i też nie usłyszałam nigdy, nie smuć się bo starasz się za krótko. nie ma terminu który wyznacza od kiedy można się smucić. To forum jest od tego żeby się wzajemnie wesprzeć. Dla mnie to taka bezpieczna przystań a jestem tu od niecałych dwóch tygodninie musi być Ci głupio. Masz prawo czuć się tak jak się czujesz, masz prawo się martwić, że 4 miesiące to długo. Było tu wiele dziewczyn, które starały się w moim odczuciu krótko, a panikowały i nigdy nie powiedziałam im "zobacz, ja to mam źle, Ty to masz dobrze". Bo co, od kiedy możesz zacząć się martwić? od 6 miesięcy? od roku? Każdy przechodzi tak, jak mu psychika pozwala. Więc nie musisz czuć się głupio
Ja od tygodnia i chyba najpierw napisze na fejsie xDw ogóle ja już od wczoraj się zbieram, żeby zadzownić i zapisać się na paznokcie. Oczywiście jestem dzikusem
No zeby wszyscy mieli booksy to zycie byloby łatwiejsze xDoeezzuuu weź Ty sobie booksy zainstaluj, to nie będziesz się trzy dni zbierać żeby telefon wykonać hahha
Hahahhahahha ok no to dla ciekawskich: przez to, ze moj maz tak jakos celowal, ze jednak nie tryskalo na sciany to myslalam, ze ma jakies takie male cisnienie i przez to ta sperma nie trafia so celu A jeszcze wczesniej jak sie pozycjonowalam na “trzonie” to myslalam, ze bedzie lepiej jak ten penis bedzie tak w polowie a nie przy samej scianie szyjki. Ehhhh ja nie wiem co mam we lbie. Pisalam rozszerzona mature z biologii i studiowalam ratownictwo medyczne masakra normalnie, jaki pacan ze mniemusisz jakoś mi to lepiej opisać Bo nie czaję o co chodzi A mnie to nurtuje
hahahahha weź ja prawie wybuchłam śmiechem na zajęciach cala czerwona jestemas karo
ale za to jak aktywnieno właśnie, ja się staram od 4 mc i też nie usłyszałam nigdy, nie smuć się bo starasz się za krótko. nie ma terminu który wyznacza od kiedy można się smucić. To forum jest od tego żeby się wzajemnie wesprzeć. Dla mnie to taka bezpieczna przystań a jestem tu od niecałych dwóch tygodni