reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
pozdrawiam, 2 lata starań, ani jednej ciaży 🙋‍♀️
Teraz mi glupio Caro. Wybaczcie dziewczyny, chcialam tylko powiedziec, ze wedlug mnie to byla wiecznosc, ale teraz widze jaka glupia bylam. Minelo juz 10 miesiecy or poronienia, a rok i 4 miesiace od rozpoczecia staran. Tez jestem w dupie i tez nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zajde, czy znowu poronie. Moja znajoma mi mowila, ze ona miala pozamaciczna i jej usuneli jajnik. A pozniej sie okazalo, ze ma jakies defekty macicy i dlatego nie moze zajsc w ciaze ponad 10 lat. a jak juz zaszla to ciaza w jajowodzie ☹️

Właśnie odezwał się we mnie jakiś wojownik i napisałam do mojego dyrektora ze chyba powinnismy się spotkać w sprawie mojej umowy. Miałam dzisiaj sen ze złożyli mi jakaś gowniana propozycje i czuje ze to był proroczy sen także wolałabym mieć za sobą te przyjemności :)
I bardzo dobrze, niech sobie nie myślą że na głupka trafiło, walcz o swoje a jak!!!! :D Bądź jak plemnik terminator :D

gdzie booksy jak to mini salon na wypizdowie dolnym xD w sensie u mnie na wsi :D
ale wiecie, tu hybryda 70 zł a w Wawce za 100 robiłam :D
a pazy mi sie trzymają od 3 czerwca, ani jednego odprysku
no to chcesz bliżej i taniej to teraz telefon do ręki i jedziesz :D Rozmowy są krótkie i nie bolą, trzymam kciuki :D hahaha Ty to jesteś as :D

Ej dobra juz dobra.. posmialismy sie ze mnie 🤣🤣🤣
hahha w sensie nie ja nie szydzę :D Bo ja sama mam głupoty czasem w głowie :D Ale musiałam sobie to uzmysłowić tzn tok myślenia :D :D

Wiesz z takich głupot, to ja nie tak dawno czyli w marcu byłam przekonana, że z Dominikany wracam w DWUPAKU, bo jak inaczej.. pierwszy miesiąc starań seksy bez zabezpieczenia, to jak to by inaczej... oeeezuu ale człowiek jest głupi, to było 3 mc temu a ja się pukam w głowe, jak można być takim głupkiem :D

Ostatnia edycja:
Teraz mi glupio Caro. Wybaczcie dziewczyny, chcialam tylko powiedziec, ze wedlug mnie to byla wiecznosc, ale teraz widze jaka glupia bylam. Minelo juz 10 miesiecy or poronienia, a rok i 4 miesiace od rozpoczecia staran. Tez jestem w dupie i tez nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zajde, czy znowu poronie. Moja znajoma mi mowila, ze ona miala pozamaciczna i jej usuneli jajnik. A pozniej sie okazalo, ze ma jakies defekty macicy i dlatego nie moze zajsc w ciaze ponad 10 lat. a jak juz zaszla to ciaza w jajowodzie ☹️
nie musi być Ci głupio. Masz prawo czuć się tak jak się czujesz, masz prawo się martwić, że 4 miesiące to długo. Było tu wiele dziewczyn, które starały się w moim odczuciu krótko, a panikowały i nigdy nie powiedziałam im "zobacz, ja to mam źle, Ty to masz dobrze". Bo co, od kiedy możesz zacząć się martwić? od 6 miesięcy? od roku? Każdy przechodzi tak, jak mu psychika pozwala. Więc nie musisz czuć się głupio :)

reklama
Do góry