reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
pozdrawiam, 2 lata starań, ani jednej ciaży 🙋‍♀️
Teraz mi glupio Caro. Wybaczcie dziewczyny, chcialam tylko powiedziec, ze wedlug mnie to byla wiecznosc, ale teraz widze jaka glupia bylam. Minelo juz 10 miesiecy or poronienia, a rok i 4 miesiace od rozpoczecia staran. Tez jestem w dupie i tez nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zajde, czy znowu poronie. Moja znajoma mi mowila, ze ona miala pozamaciczna i jej usuneli jajnik. A pozniej sie okazalo, ze ma jakies defekty macicy i dlatego nie moze zajsc w ciaze ponad 10 lat. a jak juz zaszla to ciaza w jajowodzie ☹️

Właśnie odezwał się we mnie jakiś wojownik i napisałam do mojego dyrektora ze chyba powinnismy się spotkać w sprawie mojej umowy. Miałam dzisiaj sen ze złożyli mi jakaś gowniana propozycje i czuje ze to był proroczy sen także wolałabym mieć za sobą te przyjemności :)
I bardzo dobrze, niech sobie nie myślą że na głupka trafiło, walcz o swoje a jak!!!! :D Bądź jak plemnik terminator :D

gdzie booksy jak to mini salon na wypizdowie dolnym xD w sensie u mnie na wsi :D
ale wiecie, tu hybryda 70 zł a w Wawce za 100 robiłam :D
a pazy mi sie trzymają od 3 czerwca, ani jednego odprysku
no to chcesz bliżej i taniej to teraz telefon do ręki i jedziesz :D Rozmowy są krótkie i nie bolą, trzymam kciuki :D hahaha Ty to jesteś as :D

Ej dobra juz dobra.. posmialismy sie ze mnie 🤣🤣🤣
hahha w sensie nie ja nie szydzę :D Bo ja sama mam głupoty czasem w głowie :D Ale musiałam sobie to uzmysłowić tzn tok myślenia :D :D

Wiesz z takich głupot, to ja nie tak dawno czyli w marcu byłam przekonana, że z Dominikany wracam w DWUPAKU, bo jak inaczej.. pierwszy miesiąc starań seksy bez zabezpieczenia, to jak to by inaczej... oeeezuu ale człowiek jest głupi, to było 3 mc temu a ja się pukam w głowe, jak można być takim głupkiem :D

Ostatnia edycja:
Teraz mi glupio Caro. Wybaczcie dziewczyny, chcialam tylko powiedziec, ze wedlug mnie to byla wiecznosc, ale teraz widze jaka glupia bylam. Minelo juz 10 miesiecy or poronienia, a rok i 4 miesiace od rozpoczecia staran. Tez jestem w dupie i tez nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zajde, czy znowu poronie. Moja znajoma mi mowila, ze ona miala pozamaciczna i jej usuneli jajnik. A pozniej sie okazalo, ze ma jakies defekty macicy i dlatego nie moze zajsc w ciaze ponad 10 lat. a jak juz zaszla to ciaza w jajowodzie ☹️
nie musi być Ci głupio. Masz prawo czuć się tak jak się czujesz, masz prawo się martwić, że 4 miesiące to długo. Było tu wiele dziewczyn, które starały się w moim odczuciu krótko, a panikowały i nigdy nie powiedziałam im "zobacz, ja to mam źle, Ty to masz dobrze". Bo co, od kiedy możesz zacząć się martwić? od 6 miesięcy? od roku? Każdy przechodzi tak, jak mu psychika pozwala. Więc nie musisz czuć się głupio :)

reklama
Do góry