reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
ej czy tylko mnie śmieszą takie głupoty? Czy ja jestem jakaś nienormalna? :D
1655818449242.png

Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego 😁
ja lubię gotować i gotuję dobrze powiem nieskromnie ale tez mam od roku termomixa i często po prostu ułatwia mi życie. Ciasto się samo wymiesza, kopytka, chleby itd. sporo fajnych przepisów jest ja bardzo często modyfikuje ale jak nie mam inspiracji w codzienny biegu to fajnie, wchodzę w apkę i patrzę co jest i robię co chce :)

Właśnie odezwał się we mnie jakiś wojownik i napisałam do mojego dyrektora ze chyba powinnismy się spotkać w sprawie mojej umowy. Miałam dzisiaj sen ze złożyli mi jakaś gowniana propozycje i czuje ze to był proroczy sen także wolałabym mieć za sobą te przyjemności :)

kompletnie nie umiem sobie zobrazować o czym mówisz :D
Jak penis jest w pochwie to nie ma znaczenie czy jest włożony trochę czy caly :D
Wytrysk w środku to wytrysk w środku :D
Ja tak samo. Tez mialm raz wpadke z bylym kilka dni przed owulacja i tez nie zaszlam (dzieki Bogu). Jak sie staralismy z mezem yo dopiero po 4 miesiacu zaszlam. Byl to dokladnie dzien owulacji. I wiecie dlaczego zaszlam? Bo wczeniej mialam w glowie, ze jak maz konczy, to ta sperma musi miec miejsce i tak sie ustawialam, zeby maz byl jakies kilka centymetrow od szyjki. A pozniej wszystko i tak sie wylewalo. No i w ten dzien jak zaszlam w ciaze to akurat wycelowal dokladnie w szyjke. Nawet mi nic nie mowcie, taka glupia jestem, ze az wstyd 🤦🏻‍♀️
musisz jakoś mi to lepiej opisać :D Bo nie czaję o co chodzi :D A mnie to nurtuje :D

reklama
Powodzenia ♥️

tak wiem, ale ze ja bylam na gorze to jak byl wytrysk to prawie nic nie docieralo do srodka 🤣 a nawet jesli to jakos tak bardzo malo. A maz tez nie strzela jak z syfonu, wiec moze to dlatego 🤣
ale że jak? Że jak jesteś u góry to nie dociera? Oni mają taki strzał że niezależnie czy w górę czy w dól idzie to idzie :D hahaha

Do góry