reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
ej czy tylko mnie śmieszą takie głupoty? Czy ja jestem jakaś nienormalna? :D
1655818449242.png

Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego 😁
ja lubię gotować i gotuję dobrze powiem nieskromnie ale tez mam od roku termomixa i często po prostu ułatwia mi życie. Ciasto się samo wymiesza, kopytka, chleby itd. sporo fajnych przepisów jest ja bardzo często modyfikuje ale jak nie mam inspiracji w codzienny biegu to fajnie, wchodzę w apkę i patrzę co jest i robię co chce :)

Właśnie odezwał się we mnie jakiś wojownik i napisałam do mojego dyrektora ze chyba powinnismy się spotkać w sprawie mojej umowy. Miałam dzisiaj sen ze złożyli mi jakaś gowniana propozycje i czuje ze to był proroczy sen także wolałabym mieć za sobą te przyjemności :)

kompletnie nie umiem sobie zobrazować o czym mówisz :D
Jak penis jest w pochwie to nie ma znaczenie czy jest włożony trochę czy caly :D
Wytrysk w środku to wytrysk w środku :D
Ja tak samo. Tez mialm raz wpadke z bylym kilka dni przed owulacja i tez nie zaszlam (dzieki Bogu). Jak sie staralismy z mezem yo dopiero po 4 miesiacu zaszlam. Byl to dokladnie dzien owulacji. I wiecie dlaczego zaszlam? Bo wczeniej mialam w glowie, ze jak maz konczy, to ta sperma musi miec miejsce i tak sie ustawialam, zeby maz byl jakies kilka centymetrow od szyjki. A pozniej wszystko i tak sie wylewalo. No i w ten dzien jak zaszlam w ciaze to akurat wycelowal dokladnie w szyjke. Nawet mi nic nie mowcie, taka glupia jestem, ze az wstyd 🤦🏻‍♀️
musisz jakoś mi to lepiej opisać :D Bo nie czaję o co chodzi :D A mnie to nurtuje :D

reklama
Powodzenia ♥️

tak wiem, ale ze ja bylam na gorze to jak byl wytrysk to prawie nic nie docieralo do srodka 🤣 a nawet jesli to jakos tak bardzo malo. A maz tez nie strzela jak z syfonu, wiec moze to dlatego 🤣
ale że jak? Że jak jesteś u góry to nie dociera? Oni mają taki strzał że niezależnie czy w górę czy w dól idzie to idzie :D hahaha

Do góry