reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja to samo. Czekam na okres, jak się skończy myślę o płodnych. Ale postanowiłam w tym miesiącu się bardziej wyluzować pracuje nad sobą i rozmawiam ze sobą mam nadzieję, że się przywołam chociaż odrobine do porządku, bo w tym miesiącu świruje za bardzo.
U mnie był taki kwiecień. Jakoś wszystkie objawy pms mówiły mi że to cionsz. I nawet sutki mnie swedzialy i to było dla mnie coś nowego.
I do tego przy świętach rodzinne pytanie "kiedy kiedy", pressing zrobiony. I bylam wręcz przekonana, że wszystkie gwiazdy na niebie mówią mi że to cionsz.
A tu mionsz 😆 tzn okres.
I powiedziałam sobie, że nie dam się już tak nakręcić. Pierwszym objawem jest spóźniający się okres->test i dopiero mogę zacząć temat.

reklama
ale tak sobie myślę, że mało kto żyje tylko staraniami 🤔 ja oprócz starań żyję zuepłnie normalnie, chodzę na rurę, jeżdżę na wakacje, spotykam się z ludźmi, żyję normalnie. A jako, że jestem hedonistką to relaksu iprzyjemności mi nie brakuje :D ale faktycznie, zatracić się podczas starań jest bardzo łatwo.
Nieraz jak na forum czytałam, ze laska płakała bo dziś ma owulacje a facetowi ODWALIŁO bo zjadł maka i 'cykl stracony' (drażni mnie to określenie strasznie).
ja też nie jestem zafiksowana - wiadomo zdarzają się „gorsze czasy”, ale nie tylko w staraniach takie są, to całkiem ludzkie. Ale tak samo cieszę się z seksu, bawię się, imprezuję, jeżdżę na wakacje… 😝 Dlatego śmieszy mnie jak słyszę, że Nam nie wychodzi, bo za dużo o tym myśle 😂 Jak czasem czytam o dziewczynach, które po owulacji nie tykają alko, bo może się udało, albo nie biorą tabletek przeciwbólowych to chętnie bym właśnie takie osoby przedstawiła swoim rozmówcom 😂

My nie pijemy alkoholu wcale, ale juz mi kolezanki doradzaly zeby sie upic i wtedy na bank zajde
ja wam powiem tak, chcę to piję, nie chcę to nie piję. W czerwcu w płodne było mega ciepło, piliśmy zimne piwko wieczorem pamiętam.. nie odmówiłam sobie tej przyjemności miałam dobre piwko i chcialam wypić :)

reklama
W ogóle nie miałam co oglądać na Netfix, więc oglądam na CDA... Turecki serial. Tak, właśnie tak. Ale to jest z gatunku tych zabawnych, także fajnie się ogląda. No i fabuła jest wspaniała (czyt. Główny aktor Can Yaman) 😁
Polecam, choć istnieje ryzyko odkochania się w starym i zakochania w głównym aktorze 😂
Kocham tureckie. Nie wszystkie, ale są i takie gdzie główne kadry są na mimikę i tą mimika robi cały film + jakaś złowroga muza 🤤😃

Do góry