reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny, u mnie chyba podejście nr 2 dni płodnych, bo cały czas myślę, żeby wskoczyć na starego jak wróci wieczorem z drugiej zmiany 😂
Powodzenia ♥️
kompletnie nie umiem sobie zobrazować o czym mówisz :D
Jak penis jest w pochwie to nie ma znaczenie czy jest włożony trochę czy caly :D
Wytrysk w środku to wytrysk w środku :D
tak wiem, ale ze ja bylam na gorze to jak byl wytrysk to prawie nic nie docieralo do srodka 🤣 a nawet jesli to jakos tak bardzo malo. A maz tez nie strzela jak z syfonu, wiec moze to dlatego 🤣

reklama
Powodzenia ♥️

tak wiem, ale ze ja bylam na gorze to jak byl wytrysk to prawie nic nie docieralo do srodka 🤣 a nawet jesli to jakos tak bardzo malo. A maz tez nie strzela jak z syfonu, wiec moze to dlatego 🤣
I ja tez zaraz potem latalam do toalety na siusiu i wszystko w kibel. Moze i masz racje, ze nie ma to wplywu, ale jak to on byl na gorze i skonczyl porzadnie caly w srodku, to zaszlam w ciaze, wiec sobie tak pomyslalam, ze moze cos w tym bylo 😉

I ja tez zaraz potem latalam do toalety na siusiu i wszystko w kibel. Moze i masz racje, ze nie ma to wplywu, ale jak to on byl na gorze i skonczyl porzadnie caly w srodku, to zaszlam w ciaze, wiec sobie tak pomyslalam, ze moze cos w tym bylo 😉
myślę, że pozycja nie miała znaczenia :) zaszłaś dosyć szybko w ciążę więc tym bardziej pozycja nie miała wpływu

To ja z moich przypałów to mam taki powtarzający się w wakacje - jak tak chodzę w domu w sukience bez majtek to potem mi się zdarza tak wyjść z domu 😂🤦‍♀️

Z kolei ostatnio wyszłam z domu gdzieś bez psa a zabrałam smycz… 😂

A jak się pakowalam i robiłam porządki rok temu to miałam Staremu wysłać jedno zboczone zdjęcie a wysłałam mamie 😂 na szczęście na Messengerze jest ta opcja usuń i się w porę zorientowałam.

Ej no wlasnie, ale mowie, ze durna bylam 🤣 mialam w glowie, ze sperma sobie jakos magicznie poplynie sluzem do srodka 🤣 no ale pozniej sie naczytalam, ze dziewczyny leza z nogami w gorze i zachodza tylko w pozycji na pieska 🤣
Naczytać w necie się można różnych rzeczy, ale sprostuję :D
pozycja nie ma znaczenia, leżenie z nogami w górze nie ma znaczenia :D
To, że ktoś wtedy zaszedł to czysty przpadek.
Po seksie najlepiej po prostu chwile poleżeć i tyle :)
Żeby nie było i ja też podnosiłam nogi do góry (nie pomogło). Wiedziałam, ze to bujda ale dawało mi złudne poczucie, ze mogę coś zmienić xD

reklama
No wlansie teraz jak mysle, to 4 miesiace staran to nie jest tak bardzo dlugo, ale sugerowalam sie swoja kolezanka, ktora mi mowila, ze zaszla DOPIERO po 3 miesiacach i chyba jakos sobie ubzduralam, ze 4 to nie jest szybko

Do góry