reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny, u mnie chyba podejście nr 2 dni płodnych, bo cały czas myślę, żeby wskoczyć na starego jak wróci wieczorem z drugiej zmiany 😂
Powodzenia ♥️
kompletnie nie umiem sobie zobrazować o czym mówisz :D
Jak penis jest w pochwie to nie ma znaczenie czy jest włożony trochę czy caly :D
Wytrysk w środku to wytrysk w środku :D
tak wiem, ale ze ja bylam na gorze to jak byl wytrysk to prawie nic nie docieralo do srodka 🤣 a nawet jesli to jakos tak bardzo malo. A maz tez nie strzela jak z syfonu, wiec moze to dlatego 🤣

reklama
Powodzenia ♥️

tak wiem, ale ze ja bylam na gorze to jak byl wytrysk to prawie nic nie docieralo do srodka 🤣 a nawet jesli to jakos tak bardzo malo. A maz tez nie strzela jak z syfonu, wiec moze to dlatego 🤣
I ja tez zaraz potem latalam do toalety na siusiu i wszystko w kibel. Moze i masz racje, ze nie ma to wplywu, ale jak to on byl na gorze i skonczyl porzadnie caly w srodku, to zaszlam w ciaze, wiec sobie tak pomyslalam, ze moze cos w tym bylo 😉

I ja tez zaraz potem latalam do toalety na siusiu i wszystko w kibel. Moze i masz racje, ze nie ma to wplywu, ale jak to on byl na gorze i skonczyl porzadnie caly w srodku, to zaszlam w ciaze, wiec sobie tak pomyslalam, ze moze cos w tym bylo 😉
myślę, że pozycja nie miała znaczenia :) zaszłaś dosyć szybko w ciążę więc tym bardziej pozycja nie miała wpływu

To ja z moich przypałów to mam taki powtarzający się w wakacje - jak tak chodzę w domu w sukience bez majtek to potem mi się zdarza tak wyjść z domu 😂🤦‍♀️

Z kolei ostatnio wyszłam z domu gdzieś bez psa a zabrałam smycz… 😂

A jak się pakowalam i robiłam porządki rok temu to miałam Staremu wysłać jedno zboczone zdjęcie a wysłałam mamie 😂 na szczęście na Messengerze jest ta opcja usuń i się w porę zorientowałam.

Ej no wlasnie, ale mowie, ze durna bylam 🤣 mialam w glowie, ze sperma sobie jakos magicznie poplynie sluzem do srodka 🤣 no ale pozniej sie naczytalam, ze dziewczyny leza z nogami w gorze i zachodza tylko w pozycji na pieska 🤣
Naczytać w necie się można różnych rzeczy, ale sprostuję :D
pozycja nie ma znaczenia, leżenie z nogami w górze nie ma znaczenia :D
To, że ktoś wtedy zaszedł to czysty przpadek.
Po seksie najlepiej po prostu chwile poleżeć i tyle :)
Żeby nie było i ja też podnosiłam nogi do góry (nie pomogło). Wiedziałam, ze to bujda ale dawało mi złudne poczucie, ze mogę coś zmienić xD

reklama
No wlansie teraz jak mysle, to 4 miesiace staran to nie jest tak bardzo dlugo, ale sugerowalam sie swoja kolezanka, ktora mi mowila, ze zaszla DOPIERO po 3 miesiacach i chyba jakos sobie ubzduralam, ze 4 to nie jest szybko

Do góry