reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Rozumiem. Skoro tak, to faktycznie trzeba mu czasu, żeby sobie poukładał to w głowie 😉 może już niedługo znów będzie gotów ❤️
No wlansie wczoraj w nocy juz nie bylo przerywanca, tylko porzadny finał 😍 zapytal, czy mam nasze magiczne gumki, a ja juz nie odpowiedzialam, bo mi smutno zrobilo, ale jednak polecial na zywiol. Nigy nie ryzykowal, tylko wtedy jak sie faktycznie staralismy. No wiec mam malutka nadzieje 😍

reklama
No wlansie wczoraj w nocy juz nie bylo przerywanca, tylko porzadny finał 😍 zapytal, czy mam nasze magiczne gumki, a ja juz nie odpowiedzialam, bo mi smutno zrobilo, ale jednak polecial na zywiol. Nigy nie ryzykowal, tylko wtedy jak sie faktycznie staralismy. No wiec mam malutka nadzieje 😍
nie ma to jak porządny finał :D

W ogóle nie miałam co oglądać na Netfix, więc oglądam na CDA... Turecki serial. Tak, właśnie tak. Ale to jest z gatunku tych zabawnych, także fajnie się ogląda. No i fabuła jest wspaniała (czyt. Główny aktor Can Yaman) 😁
Polecam, choć istnieje ryzyko odkochania się w starym i zakochania w głównym aktorze 😂

O fak, sprawdziłam w google

Rany, wiecie że ja chyba nigdy nie uprawiałam seksu przerywanego :D

ej wiecie co, jak kiedyś byłam dzieckiem i byłam na basenie odkrytym to chciałam się zanurzyć i usiąść na dnie. Nie mogłam, bo mnie wypierało więc chciałam się zaprzeć o nogę mojego brata. Ja się wynurzam, a złapałam jakiegoś obcego chłopa za noge xD i mówi "o, za nogę mnie złapała. Dobrze, że nie za tą trzecią..." Boże xD
Zachęcam do dzielenia się przypałami

to ja jestem weteranem przerwyanego xD ale teraz tak sobie myślę... Przerywany uprawiałam nie tylko z moim mężęm i nigdy nie wpadłam. Może to jednak ja mam jakiś problem większy :/
Ja tak samo. Tez mialm raz wpadke z bylym kilka dni przed owulacja i tez nie zaszlam (dzieki Bogu). Jak sie staralismy z mezem yo dopiero po 4 miesiacu zaszlam. Byl to dokladnie dzien owulacji. I wiecie dlaczego zaszlam? Bo wczeniej mialam w glowie, ze jak maz konczy, to ta sperma musi miec miejsce i tak sie ustawialam, zeby maz byl jakies kilka centymetrow od szyjki. A pozniej wszystko i tak sie wylewalo. No i w ten dzien jak zaszlam w ciaze to akurat wycelowal dokladnie w szyjke. Nawet mi nic nie mowcie, taka glupia jestem, ze az wstyd 🤦🏻‍♀️

ej wiecie co, jak kiedyś byłam dzieckiem i byłam na basenie odkrytym to chciałam się zanurzyć i usiąść na dnie. Nie mogłam, bo mnie wypierało więc chciałam się zaprzeć o nogę mojego brata. Ja się wynurzam, a złapałam jakiegoś obcego chłopa za noge xD i mówi "o, za nogę mnie złapała. Dobrze, że nie za tą trzecią..." Boże xD
Zachęcam do dzielenia się przypałami

Ja ze cztery lata temu byłam z paczką znajomych na termach i weszliśmy do tego takiego wiru. Śmieszki, heheszki, wypływamy, i patrzę, a niedaleko stanik pływa. No i mówię, ze kurde, szkoda laski, ciekawe gdzie jest to bym zaniosła. I podskakuję w miejscu jak sarenka.
Nie pytajcie jak się dowiedziałam, ze to mój stanik 🙄😂

reklama
Ja tak samo. Tez mialm raz wpadke z bylym kilka dni przed owulacja i tez nie zaszlam (dzieki Bogu). Jak sie staralismy z mezem yo dopiero po 4 miesiacu zaszlam. Byl to dokladnie dzien owulacji. I wiecie dlaczego zaszlam? Bo wczeniej mialam w glowie, ze jak maz konczy, to ta sperma musi miec miejsce i tak sie ustawialam, zeby maz byl jakies kilka centymetrow od szyjki. A pozniej wszystko i tak sie wylewalo. No i w ten dzien jak zaszlam w ciaze to akurat wycelowal dokladnie w szyjke. Nawet mi nic nie mowcie, taka glupia jestem, ze az wstyd 🤦🏻‍♀️
kompletnie nie umiem sobie zobrazować o czym mówisz :D
Jak penis jest w pochwie to nie ma znaczenie czy jest włożony trochę czy caly :D
Wytrysk w środku to wytrysk w środku :D

Do góry