reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chce 😉 taki szocik z imbiru mozna tez zrobic z imbiru suszonego z sokiem z cutryny. Ja imbir tarlam na papke i pozniej odciskalam sok, ale wiem, ze poza mna malo kto by sie w to bawil 🤣🤣🤣
ja też kiedyś staremu robiłam jakieś cuda na patyku, a się okazało, ze jego żołnierze mają to gdzieś i sobie falują jak sinusoida niezależnie od niczego

reklama
Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chce 😉 taki szocik z imbiru mozna tez zrobic z imbiru suszonego z sokiem z cutryny. Ja imbir tarlam na papke i pozniej odciskalam sok, ale wiem, ze poza mna malo kto by sie w to bawil 🤣🤣🤣
Ale ja gotuję normalnie, też lubie 😉 tylko Tych zdrowtnych szejkow mi się nie chce robić 🙈

Ale się uśmiałam na wątku ciąża przez pitting. Ja nie wchodzę raczej na te nowe wątki ale ten tytuł musiał skrywać coś grubego 😂😂😂
Ja tez to czytalam 🤣 ale to jakis nastoletni chlopak napisal, wiec sie nie dziwie. Chociaz moja przyjaciolka sie bala, ze jest w ciazy po tym jak facet jej ospermil spodnie. Niby dziewczyna po porzadnych studiach i inteligentna, a tu takie cos 🤣 jeszcze do tego byla wtedy dziewica (29lat). Nic mnie juz nie zdziwi

Nie śpię, pracuje ;) plusem pracy od tej godziny jest to, ze o 14 jestem w domu i to by było na tyle ;) aura za oknem mi się udziela i nic mi się nie chce i jakoś tak bez nastroju się obudziłam.
Dziś 5dc wiec jeszcze dwa dni i będę mogła przejść do sexroomu ;)

Czy u Was gdzieś jest dostępny pregnyl? Mam wrażenie, ze nie dzwoniłam jeszcze tylko na księżyc i nigdzie nie ma, brak w hurtowniach i nara 🙄
Nopare lat jest już z nim problem. Do ostatniej iui jechałam po niego do Czech a później już prosiłam o ovitrelle bo z pregnylem były zawsze cyrki i dodatkowy stres 🙄 ale różnica w cenie jest okrutna

Ja tez to czytalam 🤣 ale to jakis nastoletni chlopak napisal, wiec sie nie dziwie. Chociaz moja przyjaciolka sie bala, ze jest w ciazy po tym jak facet jej ospermil spodnie. Niby dziewczyna po porzadnych studiach i inteligentna, a tu takie cos 🤣 jeszcze do tego byla wtedy dziewica (29lat). Nic mnie juz nie zdziwi
Jejku 😱
Ja w ogóle podziwiam, jak do takiego wieku można dziewictwo donosic 🙈 szanuje to oczywiście, każdy żyje jak chce, ale te najmłodsze lata jej przeleciały bez takiej przyjemności. Nie wyobrażam sobie, żebym miała być jeszcze dziewica

Jejku 😱
Ja w ogóle podziwiam, jak do takiego wieku można dziewictwo donosic 🙈 szanuje to oczywiście, każdy żyje jak chce, ale te najmłodsze lata jej przeleciały bez takiej przyjemności. Nie wyobrażam sobie, żebym miała być jeszcze dziewica
no, zwłaszcza, ze jak się jest głupim, młodym podlotkiem to sie ciągle chce xD

reklama
Do góry