reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja to w ogóle nie mam słów. I idę spać. Pff
Come On Reaction GIF by MOODMAN
Też ledwo dotarłam na koniec i już czas spać 😅😅

A znasz jakieś leki, których nie trzeba przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze poniżej 25stopni? Na wszystkich tak jest. O ile nie bardziej restrykcyjnie :p
A tak na poważnie to leki w ampułkach nienawidzą zmian temperatur. Te akurat trzeba trzymać w lodowce i ewentualnie do 15 dni poza, ale to poza powinno hyc w temperaturze stabilnej i tzw pokojowej. Jak zmętnieją to po leczeniu :(
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej :) Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nie :)

Dobra, potwierdzone info: na all in jedzenie nie najada, driny nie upijaja a seks jest lepszy niz w domu xD
To ekstra bo ja wyruszam jutro! I mam podobny plan.
Kupilismy lasta i lecimy się grzać do Turcji. Niby tydzień przedowulacyjny mam teraz ale nie bede sikala na owulaki na wakacjach wiec w tym miesiącu na żywioł.
W ogole my rzadko jeździmy na takie all in, przewaznie raczej na własną rękę sobie organizujemy. Ale uznałam ze ma urlop i chce po prostu się wygrzac i nie myśleć. Pewnie sobie gdzieś pojeździmy ale wyjazd ma byc pod hasłem chilli outu

Ja mam 15 i tez nigdy nie przechodziłam, a akurat robiłam we wtorek drugie ciążowe oznaczenie.
Masz 15 kotów? 😍😍😍 Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę 🤭🤭 tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.

Ja akurat mam w ciul dużo przeciwciał. Ale to pewnie od owoców, warzyw, mięsa.

Przebrnęłam przez wszystkie wiadomości. Teraz będę miała jeszcze więcej czytania, chyba zamknę swoją firmę żeby być na bieżąco 🤣 a do tego te szalone dyskusje o odpuszczaniu... Jak tu zasnąć 😄

Masz 15 kotów? 😍😍😍 Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę 🤭🤭 tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.

Przebrnęłam przez wszystkie wiadomości. Teraz będę miała jeszcze więcej czytania, chyba zamknę swoją firmę żeby być na bieżąco 🤣 a do tego te szalone dyskusje o odpuszczaniu... Jak tu zasnąć 😄
Ja dostalam skierowanie na toxo, ciekawe, nigdy nie robiłam, kotów tez nie mamy ale mam nadzieję że już przeszłam 😁

reklama

No i jeszcze to musi być chory kot :) aktualnie chory :)

Do góry