Kamilad
Fanka BB :)
To chyba tylko taka początkowa ekscytacja nowym wątkiem myślę że się uspokoi trochęOne tak dużo piszą, że ja się boję
Wstanę rano a tam 50 stron do nadrobienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba tylko taka początkowa ekscytacja nowym wątkiem myślę że się uspokoi trochęOne tak dużo piszą, że ja się boję
Też ledwo dotarłam na koniec i już czas spaćJa to w ogóle nie mam słów. I idę spać. Pff
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nieA znasz jakieś leki, których nie trzeba przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze poniżej 25stopni? Na wszystkich tak jest. O ile nie bardziej restrykcyjnie
A tak na poważnie to leki w ampułkach nienawidzą zmian temperatur. Te akurat trzeba trzymać w lodowce i ewentualnie do 15 dni poza, ale to poza powinno hyc w temperaturze stabilnej i tzw pokojowej. Jak zmętnieją to po leczeniu
Zeby tylkoOne tak dużo piszą, że ja się boję
To ekstra bo ja wyruszam jutro! I mam podobny plan.Dobra, potwierdzone info: na all in jedzenie nie najada, driny nie upijaja a seks jest lepszy niz w domu xD
Masz 15 kotów? Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.Ja mam 15 i tez nigdy nie przechodziłam, a akurat robiłam we wtorek drugie ciążowe oznaczenie.
Ja dostalam skierowanie na toxo, ciekawe, nigdy nie robiłam, kotów tez nie mamy ale mam nadzieję że już przeszłamMasz 15 kotów? Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.
Ja akurat mam w ciul dużo przeciwciał. Ale to pewnie od owoców, warzyw, mięsa.
Przebrnęłam przez wszystkie wiadomości. Teraz będę miała jeszcze więcej czytania, chyba zamknę swoją firmę żeby być na bieżąco a do tego te szalone dyskusje o odpuszczaniu... Jak tu zasnąć
To ten podrzucony? ŁadniusiSzukamy domu
Zobacz załącznik 1413193
Oczywiście! A kto Ci zabroni ?Mogę mieć 4 kota, prawda?
No i jeszcze to musi być chory kot aktualnie choryMasz 15 kotów? Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.
Ja akurat mam w ciul dużo przeciwciał. Ale to pewnie od owoców, warzyw, mięsa.
Przebrnęłam przez wszystkie wiadomości. Teraz będę miała jeszcze więcej czytania, chyba zamknę swoją firmę żeby być na bieżąco a do tego te szalone dyskusje o odpuszczaniu... Jak tu zasnąć