reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja to w ogóle nie mam słów. I idę spać. Pff
Come On Reaction GIF by MOODMAN
Też ledwo dotarłam na koniec i już czas spać 😅😅

A znasz jakieś leki, których nie trzeba przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze poniżej 25stopni? Na wszystkich tak jest. O ile nie bardziej restrykcyjnie :p
A tak na poważnie to leki w ampułkach nienawidzą zmian temperatur. Te akurat trzeba trzymać w lodowce i ewentualnie do 15 dni poza, ale to poza powinno hyc w temperaturze stabilnej i tzw pokojowej. Jak zmętnieją to po leczeniu :(
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej :) Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nie :)

Dobra, potwierdzone info: na all in jedzenie nie najada, driny nie upijaja a seks jest lepszy niz w domu xD
To ekstra bo ja wyruszam jutro! I mam podobny plan.
Kupilismy lasta i lecimy się grzać do Turcji. Niby tydzień przedowulacyjny mam teraz ale nie bede sikala na owulaki na wakacjach wiec w tym miesiącu na żywioł.
W ogole my rzadko jeździmy na takie all in, przewaznie raczej na własną rękę sobie organizujemy. Ale uznałam ze ma urlop i chce po prostu się wygrzac i nie myśleć. Pewnie sobie gdzieś pojeździmy ale wyjazd ma byc pod hasłem chilli outu

Ja mam 15 i tez nigdy nie przechodziłam, a akurat robiłam we wtorek drugie ciążowe oznaczenie.
Masz 15 kotów? 😍😍😍 Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę 🤭🤭 tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.

Ja akurat mam w ciul dużo przeciwciał. Ale to pewnie od owoców, warzyw, mięsa.

Przebrnęłam przez wszystkie wiadomości. Teraz będę miała jeszcze więcej czytania, chyba zamknę swoją firmę żeby być na bieżąco 🤣 a do tego te szalone dyskusje o odpuszczaniu... Jak tu zasnąć 😄

Masz 15 kotów? 😍😍😍 Ponoć żeby zarazić się toxo od kota trzeba by było zjeść kocią kupę 🤭🤭 tak od samego głaskania to nie ma szans. To tylko w kupie kociej się przenosi więc ewentualnie jak można to w ciąży nie czyścić kuwety. Dobry argument żeby robił to stary xD a nawet jak się czyści i brudnymi rękami nie dotykasz ust to nic ci nie będzie.

Przebrnęłam przez wszystkie wiadomości. Teraz będę miała jeszcze więcej czytania, chyba zamknę swoją firmę żeby być na bieżąco 🤣 a do tego te szalone dyskusje o odpuszczaniu... Jak tu zasnąć 😄
Ja dostalam skierowanie na toxo, ciekawe, nigdy nie robiłam, kotów tez nie mamy ale mam nadzieję że już przeszłam 😁

reklama

No i jeszcze to musi być chory kot :) aktualnie chory :)

Do góry