reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny,
ja myślę sobie, ze wątek Staraczek jest bardzo ważny i dużo nam wszystkim na różnych etapach dał.
Jeśli mogę mieć jakąś prośbę to byłoby dla mnie cudowne, gdyby udało się z nim rozdzielić ten wątek bez rozegrań, uniesień czy uszczypliwości. Tęskniłam ogromnie za grupą społeczną z niego dlatego radośnie i intensywnie witam się tu, ale to nie umniejsza jego wartości, a może wręcz taki podział na część merytoryczno-wsparciową tam i społeczną tu pomoże ogarnąć rzeczywistość. Tylko jakby się udało z szacunkiem to myślę, że byłoby super :)

reklama
Nie mieliśmy jeszcze konkretnych planów, tak się rozglądamy póki co No ale te zastrzyki trochę mi kolidują…
A to samolotu z zastrzykami bym nie ryzykowała właśnie ze względu na przewożenie ich, kontrolę, zmiany temperatur itp. Co innego samochodem na Mazury czy coś ;)

Nie mieliśmy jeszcze konkretnych planów, tak się rozglądamy póki co No ale te zastrzyki trochę mi kolidują…
Jest jeszcze opcja zakupu zastrzyków na miejscu (np w Hiszpanii duzo leków jest bez recepty, musiałabyś zrobić research, jak coś to mogę pomoc)
Ja to zaraz bana dostanę 🤣🙈 bo kolejne osoby stwierdzają, że trzeba odpuścić. Jak zapasy że świnią w błocie 🤣
Gdzie ??

Jest jeszcze opcja zakupu zastrzyków na miejscu (np w Hiszpanii duzo leków jest bez recepty, musiałabyś zrobić research, jak coś to mogę pomoc
Dziękuje ❤️ Pogadam ze starym ale on to jest strachliwy i wolałby raczej żebym robiła je na miejscu. Ale koniec tematu tutaj o tym !

w bagażu rejestrowanym chyba bez problemu można przewieść leki i zastrzyki i tylko muszą być w opakowaniach
Tylko jak je zabezpieczysz tak, żeby się nie stłukły na pewno to je przegrzejesz. Poza tym najpierw będą sobie się grzały w walizce czekając, potem chłodzily w luku bagażowym, a napstepnie znowu grzały przy wysiadaniu… i weź im potem w drodze z lotniska zapewnij temperaturę poniżej 25 stopni, jak w cieniu 34

Tylko jak je zabezpieczysz tak, żeby się nie stłukły na pewno to je przegrzejesz. Poza tym najpierw będą sobie się grzały w walizce czekając, potem chłodzily w luku bagażowym, a napstepnie znowu grzały przy wysiadaniu… i weź im potem w drodze z lotniska zapewnij temperaturę poniżej 25 stopni, jak w cieniu 34
to fakt, zależy też w jakiej temperaturze muszą być przechowywane. No ale jasne, że to źle wpływa na nie

reklama
Do góry