LadyCaro
Fanka BB :)
JezuuuuuuuuuSzukamy domu
Zobacz załącznik 1413193
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JezuuuuuuuuuSzukamy domu
Zobacz załącznik 1413193
Mam tak samo!! Ja to typowa psiara raz głaskałam kota koleżanki z przyzwyczajenia jak psa to yeeebany uyebal mnieJa się kotów trochę boję, bo to potrafi zaatakować jak się tego człowiek nie spodziewa xD do psa bydlaka podejdę na luzie jak to yorka ( brw nie przepadam za nimi) ale do kota mam respekt
A ja jestem psiara, przyszedl kot i go tak pokochalamMam tak samo!! Ja to typowa psiara raz głaskałam kota koleżanki z przyzwyczajenia jak psa to yeeebany uyebal mnie
Tylko jak je zabezpieczysz tak, żeby się nie stłukły na pewno to je przegrzejesz. Poza tym najpierw będą sobie się grzały w walizce czekając, potem chłodzily w luku bagażowym, a napstepnie znowu grzały przy wysiadaniu… i weź im potem w drodze z lotniska zapewnij temperaturę poniżej 25 stopni, jak w cieniu 34
Dobra, potwierdzone info: na all in jedzenie nie najada, driny nie upijaja a seks jest lepszy niz w domu xD
A znasz jakieś leki, których nie trzeba przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze poniżej 25stopni? Na wszystkich tak jest. O ile nie bardziej restrykcyjnieto fakt, zależy też w jakiej temperaturze muszą być przechowywane. No ale jasne, że to źle wpływa na nie
To ze nie najda nie znaczy, ze nie tuczy xDZazdroszczę. Ja z all zawsze wracam plus pięć kilo. Chyba że jadę sama z dziećmi to raz nawet schudłam ha ha
Ja to w ogóle nie mam słów. I idę spać. Pff