reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

To ten podrzucony? Ładniusi :)
Jego brat! Tzn były dwa, ten i biały. Biały już znalazł dom, został ten i jak nie znajdzie domu to teściowie go wezmą (będą już mieli wtedy 3 koty w domu, 6 na działce i 3 psy) 😁😁 wogole okazało się że one nie były podrzucone. Wykastrowali wszystkie kotki i zostawili jednego kota który okazal się kotką i stąd 2 nowe kociaki 🤣🤣🤣

reklama
Jego brat! Tzn były dwa, ten i biały. Biały już znalazł dom, został ten i jak nie znajdzie domu to teściowie go wezmą (będą już mieli wtedy 3 koty w domu, 6 na działce i 3 psy) 😁😁 wogole okazało się że one nie były podrzucone. Wykastrowali wszystkie kotki i zostawili jednego kota który okazal się kotką i stąd 2 nowe kociaki 🤣🤣🤣
Czyli wszystko zostaje w rodzinie ;) Śliczny maluch!!! ❤ Dobrze, że trafił na "zwierzęcą" rodzinę ;) W sensie, że kochacie futrzaki i jakby co, to zostanie w dobrych rękach ;)!

Czyli wszystko zostaje w rodzinie ;) Śliczny maluch!!! ❤ Dobrze, że trafił na "zwierzęcą" rodzinę ;) W sensie, że kochacie futrzaki i jakby co, to zostanie w dobrych rękach ;)!
Nawet przez chwilę myslalam żeby go wziąć do nas ale mamy duży taras I musielibyśmy zabezpieczyć siatką bo mieszkamy na 5 piętrze, dużo zabawy z tym by było ... wystarczy ze mamy tego gentelnena

20211205_141247.jpg

Ja mam 15 i tez nigdy nie przechodziłam, a akurat robiłam we wtorek drugie ciążowe oznaczenie.
Liczba robi wrażenie 😉 ja mam na razie trzy kocie damy. Dwie po sterylce i jedną przybłed3 z bonusem 🤣 ja to psiara na 100% i jedna z moich suczkę to tak nienawidzi kotów więc stricte w domu nie mam żadnego. Ale mama za to dużo budynków gospodarczych i mieszkają sobie jak w hotelu, ciepłe legowisko, karma mokra i sucha, okropna Pani do weta wozi 😁a w ramach zapłaty m czasem muszę na progu 😉
To nasz bonus do mamusi 😘
IMG_20220609_075145~3.jpg

Nawet przez chwilę myslalam żeby go wziąć do nas ale mamy duży taras I musielibyśmy zabezpieczyć siatką bo mieszkamy na 5 piętrze, dużo zabawy z tym by było ... wystarczy ze mamy tego gentelnena

Zobacz załącznik 1413221
Cudowny moje marzenie 🥰 a z drugiej strony zawsze chciałam rottweilera. I jest plan na przyszłość że jak zabraknie moich dziewczyn to sprowadzam do domu rottka. Ale mam nadzieję że to jeszcze długo nie nastąpiły bo kocham moje niedobre laski Diane i Lolę i chce by były z nami jak najdłużej. Chociaż sami nie znamy ich dokładnego wieku bo jedna znaleziona, droga że schroniska. nasz wczorajszy wieczorny sapcerek:
IMG_20210512_062341~3.jpg

A rośniemy w siłę, dziś 22+2.
Od 3 dni już nie mam mdłości (polecam ciążę na progesteronie… nadal -2kg względem początku.
Młody rozwija się świetnie, ja znacznie gorzej, lekarka sie śmieje, ze idę na rekord wskazań do cięcia (mam już 4).
Generalnie jesteśmy na etapie szukania miejsca do porodu - Belgia i Dania nas olaly, chociaż mogły pomoc, także pewnie zostaje prywatne cięcie w Polsce (nie narażę sie na ryzyko randomowego personelu) czyli jedyne 16,5tys w medicoverze.
Tez jestem na działalności, więc pracuję, mimo, ze fizycznie nie daję rady.
A, bo większość z Was pewnie nie wie/nie pamięta/nie kojarzy - jestem w związku jednopłciowym i dlatego tak z Żoną walczymy. Ponieważ w naszym cudownym kraju nie mamy żadnych praw (znaczy długi możemy dziedziczyć ;)), a w dodatku musimy nasze dziecko okłamywać od początku udając, ze ma ojca. Nie wiem czy wiecie, ale od 2014r w każdym akcie urodzenia musi być wpisany ojciec. Jeśli go nie ma to i tak musi być - i całe życie ta fikcyjna postać sie za dzieckiem ciągnie. I Tlumacz mu co jest takiego złego w tym, ze ma dwie mamy? Co takiego strasznego, ze aż w oficjalnych dokumentach trzeba kłamać, ze ma ojca?
@Moonstone nie myślałaś, żeby sie zajmować obrona i ochroną par jednopłciowych w Polsce? Zmuszanie nas do kłamstwa w dokumentach powinno być karane:(
Cześć! A Francja??

reklama
Do góry