Carolina123
Fanka BB :)
ale szybko leci ale fakt ma jeszcze czasSpokojnie, to dopiero 7 t 5 d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale szybko leci ale fakt ma jeszcze czasSpokojnie, to dopiero 7 t 5 d
Niby do 15 dni można je przechowywać poza lodówką, ale ja bym to skonsultowała z farmaceutą. Nie wiem w jakiej formie się wybierasz na wakacje, ale zmiany temperatury lekom w zastrzykach generalnie nie robią dobrze.No wiec mam pytanie ! Czy któraś z Was tu obecnych miła zalecone zastrzyki z accrofil i była w tym czasie na wakajkach i tam czyniła to ?
Ja mimo że mam kota, jak się okazało nigdy nie przeszłam toxo bo nie mam żadnych przeciwciał także kot wcale nie musi być taki niebezpieczny w ciążyNie. Ba, nawet jeszcze nie mam karty ciąży
No to na to wychodzi, ze się nie wybiorę na wakajki dziękuje za odpowiedz!Niby do 15 dni można je przechowywać poza lodówką, ale ja bym to skonsultowała z farmaceutą. Nie wiem w jakiej formie się wybierasz na wakacje, ale zmiany temperatury lekom w zastrzykach generalnie nie robią dobrze.
Dobra! To żeby nie było że wszystko się przenosi tutaj i dziewczyny które potrzebują medycznego wsparcia zostaną same albo zginą w gąszczu wiadomości o kotach i pizzach - tutaj gadamy o pierdolach a medyczne rzeczy i typowo staraniowe wrzucajmy tam. Tak chyba bedzoe najlepiej i nikt nie poczuje się pominięty. Ja obiecuje tam zaglądać i odpowiadać jak będę znała odpowiedźTo może faktycznie zróbmy tak jak @Bibi89 mówi. Oczywiscie jak coś ktos napisze to w miarę możliwości i wiedzy odpiszemy, ale ogolnie tu wrzucamy na luz
A gdzie chciałaś leciec ?No to na to wychodzi, ze się nie wybiorę na wakajki dziękuje za odpowiedz!
Ja mam 15 i tez nigdy nie przechodziłam, a akurat robiłam we wtorek drugie ciążowe oznaczenie.Ja mimo że mam kota, jak się okazało nigdy nie przeszłam toxo bo nie mam żadnych przeciwciał także kot wcale nie musi być taki niebezpieczny w ciąży
obija się ten Twój ginekolog za co Ty mu płacisz ?
A to ja też kartę ciąży miałam założona dopiero na ostatniej wizycie 9+4. Wydaje mi się że przez wcześniejsze poronienia chciał trochę dłużej z tym poczekać i dla mnie to było okSpokojnie, to dopiero 7 t 5 d
Nie mieliśmy jeszcze konkretnych planów, tak się rozglądamy póki co No ale te zastrzyki trochę mi kolidują…A gdzie chciałaś leciec ?