reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
a proszę, uwielbiam się tym chwailić xD
288112596_549795046626544_996733777461960675_n.jpg

Właśnie bohaterką jednego z tutejszych programów pt. "Rodziny XXL" jest samotna matka trojaczków + synka... Generalnie przechodzili przez leczenie, zaszła w ciążę z trojaczkami, a mąż-strażak zginął podczas akcji... Jak ta kobieta sobie radzi, to jest niesamowite... Przecież nawet żeby pójść się sama wykąpać to ma spory problem - co zrobić z dziećmi. A jeszcze je musi ogarnąć!
A pamiętacie na TLC program John&Kate plus 8? Para miała najpierw bliźniaki i później sześcioraczki się trafiły. Program pokazywał ich codzienne życie, jak się organizowali. Fajnie się to oglądało, maluchy były słodkie. Tylko później te małżeństwo się rozwiodło, przykre.

Ja czasem sobie na YT oglądam takie filmy pt. "Moja rutyna jako mama 9 dzieci" :D
I myślę jaka ja jestem z*ebana :D bo ja w tym czasie jestem jeszcze w piżamie, a to już np. 14 ha ha :D
Rodziny z tego programu to tutaj teraz celebryci niemalże... ale jest też sporo polemik. Bo np. są pary, które żyją tylko z posiadania dzieci, żadne z nich nie pracuje, nie mają nawet prawa jazdy, jeżdżą wszędzie 2-3 taksówkami całą rodziną, mają tylko zasiłki na swoją ósemkę. No i influencowanie teraz dochodzi... Wiele z nich po 1, dwójce dzieci poszło w in vitro i zrobiło się ich pięcioro czy sześcioro... Wiele z nich sobie absolutnie nie radzi z taką ilością dzieci, trzylatki terroryzują matkę, która płacze w sklepie, gdy strącają szkło z półek sklepowych... no takie tam ;-) Mój stary się wkurza generalnie, jak widzi ten program - ale dodam, że to on finansuje tak naprawdę.

Rodziny z tego programu to tutaj teraz celebryci niemalże... ale jest też sporo polemik. Bo np. są pary, które żyją tylko z posiadania dzieci, żadne z nich nie pracuje, nie mają nawet prawa jazdy, jeżdżą wszędzie 2-3 taksówkami całą rodziną, mają tylko zasiłki na swoją ósemkę. No i influencowanie teraz dochodzi... Wiele z nich po 1, dwójce dzieci poszło w in vitro i zrobiło się ich pięcioro czy sześcioro... Wiele z nich sobie absolutnie nie radzi z taką ilością dzieci, trzylatki terroryzują matkę, która płacze w sklepie, gdy strącają szkło z półek sklepowych... no takie tam ;-) Mój stary się wkurza generalnie, jak widzi ten program - ale dodam, że to on finansuje tak naprawdę.

Niestety różnie bywa, w Polsce dużo niefajnych rzeczy słyszałam też na temat pewnej wielodzietnej rodziny popularnej na IG - że dzieci to głównie do zarabiania pieniędzy. Smutne czasy

reklama
Do góry