olka11135
Fanka BB :)
to był taki żart oczywiście
Ej no, czekałam na jakieś fajne pozycje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to był taki żart oczywiście
A pamiętacie na TLC program John&Kate plus 8? Para miała najpierw bliźniaki i później sześcioraczki się trafiły. Program pokazywał ich codzienne życie, jak się organizowali. Fajnie się to oglądało, maluchy były słodkie. Tylko później te małżeństwo się rozwiodło, przykre.Właśnie bohaterką jednego z tutejszych programów pt. "Rodziny XXL" jest samotna matka trojaczków + synka... Generalnie przechodzili przez leczenie, zaszła w ciążę z trojaczkami, a mąż-strażak zginął podczas akcji... Jak ta kobieta sobie radzi, to jest niesamowite... Przecież nawet żeby pójść się sama wykąpać to ma spory problem - co zrobić z dziećmi. A jeszcze je musi ogarnąć!
Rodziny z tego programu to tutaj teraz celebryci niemalże... ale jest też sporo polemik. Bo np. są pary, które żyją tylko z posiadania dzieci, żadne z nich nie pracuje, nie mają nawet prawa jazdy, jeżdżą wszędzie 2-3 taksówkami całą rodziną, mają tylko zasiłki na swoją ósemkę. No i influencowanie teraz dochodzi... Wiele z nich po 1, dwójce dzieci poszło w in vitro i zrobiło się ich pięcioro czy sześcioro... Wiele z nich sobie absolutnie nie radzi z taką ilością dzieci, trzylatki terroryzują matkę, która płacze w sklepie, gdy strącają szkło z półek sklepowych... no takie tam ;-) Mój stary się wkurza generalnie, jak widzi ten program - ale dodam, że to on finansuje tak naprawdę.Ja czasem sobie na YT oglądam takie filmy pt. "Moja rutyna jako mama 9 dzieci"
I myślę jaka ja jestem z*ebana bo ja w tym czasie jestem jeszcze w piżamie, a to już np. 14 ha ha
Rodziny z tego programu to tutaj teraz celebryci niemalże... ale jest też sporo polemik. Bo np. są pary, które żyją tylko z posiadania dzieci, żadne z nich nie pracuje, nie mają nawet prawa jazdy, jeżdżą wszędzie 2-3 taksówkami całą rodziną, mają tylko zasiłki na swoją ósemkę. No i influencowanie teraz dochodzi... Wiele z nich po 1, dwójce dzieci poszło w in vitro i zrobiło się ich pięcioro czy sześcioro... Wiele z nich sobie absolutnie nie radzi z taką ilością dzieci, trzylatki terroryzują matkę, która płacze w sklepie, gdy strącają szkło z półek sklepowych... no takie tam ;-) Mój stary się wkurza generalnie, jak widzi ten program - ale dodam, że to on finansuje tak naprawdę.
Mamajastado ? Czy inne dzieciaki cudaki ?Niestety różnie bywa, w Polsce dużo niefajnych rzeczy słyszałam też na temat pewnej wielodzietnej rodziny popularnej na IG - że dzieci to głównie do zarabiania pieniędzy. Smutne czasy
Mamajastado ? Czy inne dzieciaki cudaki ?
Czyli masz juz sie w co jutro ubrac?Dziewczyny, muszę mieć chwile żeby was nadrobić.
Kupiłam sobie kiecke w Lidlu i chyba jest całkiem legitna bo nawet rodzicom się podobała
Taaak ukrywa moje wzdęcieCzyli masz juz sie w co jutro ubrac?