reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A tak mi teraz przyszło na myśl (ja nie jestem pewna odpowiedzi na to pytanie u siebie) poważne pytanie. Czy z uwagi na taki problem z pierwsza ciaza - zajściem czy poronieniami - gdyby się w końcu udało - będziecie mieć siłe na staranie się o kolejne dziecko? Bo ja zawsze w głowie chcialam mieć dwójkę ale mam wrażenie ze u mnie jedno będzie już cudem i ja myśle ze na tym zakończę.
Ja jestem po dwóch poronieniach i bardzo chce jeszcze dwójkę dzieci (wcześniej chciałam jeszcze jedno), więc u mnie zupełnie na odwrót.

reklama
sexroom :D hahaha brzmi dobrze :D
poczekajcie bo koleżanka tu nowa xD
otoż tutaj masz etapy:
1 - piwnica. Czyli czekasz na owulkę.
2 - sexroom czyli płodne :D
3 - ławeczka. Czyli siedzimy wszystkie obok siebie na takiej długiej ławce i czekamy co los przyniesie :D
4 - czerwony bar. Czyli miesiączka i możesz walić driny. Wygląda tak:
1655486826783.png

To drugie, ale ja nie mam IG więc to tylko takie plotki z branży ;)
Nooo to fakt, tam reklama pogania reklamę...

Mamajastado to raczej typowa katolicka rodzina, wywodząca się z neokatechumenatu. Maja to przecież córka Litzy ;). Także tradycje rodzinne mieć dużo dzieci i być artystą.

Ja ich obserwowałam jakiś czas ale z tego profilu zrobiła się jedna wielka tablica reklamowa. Od zabawek, przez ubrania, kosmetyki, biżuterię, jakieś dziwne diety, suplementy :p. Ostatnio zresztą było spięcie z inną influencerka, która jest lekarzem, bo zwróciła uwagę, że nikomu nie podaje się kropli z witaminą D "na oko ile się naleje" i to nie cukierki ;).
O widzisz przegapiłam dramę w takim razie 😁 niby nic tym dzieciom nie brakuje wiec jak chcą niech robią ale ciężko się to ogłada

Ja jestem po dwóch poronieniach i bardzo chce jeszcze dwójkę dzieci (wcześniej chciałam jeszcze jedno), więc u mnie zupełnie na odwrót.
Ja dawno temu po pierwszych 3 stratach pomyślałam sobie, że bym chciała tyle dzieci żywych ile straciłam ale nie myślałam nigdy, że przeżyje 8 poronień więc jednak nie uda mi się zrównoważyć strat z żywymi ciążami. 😅

otoż tutaj masz etapy:
3 - ławeczka. Czyli siedzimy wszystkie obok siebie na takiej długiej ławce i czekamy co los przyniesie :D
Zobacz załącznik 1415117
Zapomniałaś o poczekalni

otoż tutaj masz etapy:
Zobacz załącznik 1415117
Dzięki za legendę! NOWA NOWA :D I jaka nieświadoma :D To ja obecnie siedzę na ławeczce :D. Bar niczego sobie ale życzę Nam co byśmy w najbliższym czasie nie musiały z niego korzystać :D

reklama
Do góry