Hope99
Fanka BB :)
Raczej mięśni napięcieTaaak ukrywa moje wzdęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej mięśni napięcieTaaak ukrywa moje wzdęcie
Taaak ukrywa moje wzdęcie
ściągaj gacie i raz raz do sexroomuCzas uroczyście otworzyć sexroom Zobacz załącznik 1415108
Mamajastado to raczej typowa katolicka rodzina, wywodząca się z neokatechumenatu. Maja to przecież córka Litzy . Także tradycje rodzinne mieć dużo dzieci i być artystą.Mamajastado ? Czy inne dzieciaki cudaki ?
Ja ich obserwowałam jakiś czas ale z tego profilu zrobiła się jedna wielka tablica reklamowa. Od zabawek, przez ubrania, kosmetyki, biżuterię, jakieś dziwne diety, suplementy . Ostatnio zresztą było spięcie z inną influencerka, która jest lekarzem, bo zwróciła uwagę, że nikomu nie podaje się kropli z witaminą D "na oko ile się naleje" i to nie cukierki .To drugie, ale ja nie mam IG więc to tylko takie plotki z branży
no ja Cię kręcę, BOSKO! Jak Ty się tak jesteś w stanie utrzymać na tej rurze... wow szacuneczek, więc leżę teraz i się zbieram z podłogia proszę, uwielbiam się tym chwailić xD
Zobacz załącznik 1415103
pooookaaaa!Dziewczyny, muszę mieć chwile żeby was nadrobić.
Kupiłam sobie kiecke w Lidlu i chyba jest całkiem legitna bo nawet rodzicom się podobała
sexroom hahaha brzmi dobrześciągaj gacie i raz raz do sexroomu
OWOCNYCH SEKSÓWCzas uroczyście otworzyć sexroom Zobacz załącznik 1415108