LadyCaro
Fanka BB :)
a kto! Zara Ci pokaże moje wyczyny na pol densie to Ci szczena opadnieKrólowo to Ty?! Ale laaaasska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kto! Zara Ci pokaże moje wyczyny na pol densie to Ci szczena opadnieKrólowo to Ty?! Ale laaaasska
No u nas Stary ma taka prace ze chcac nie chcac musialabym tez sama kapać, jakby byl to wiadomka ze on by kapal ale no niestety polowa kapieli pewnie bedzie moja, wiec sie zastanawiam jak mialabym to ogarnąć w tych pierwszych miesiacach xD serio od wczoraj o tym myślę jak ludzie to robią
Niby obowiązkowa, ale nikt nie czytaWedług google książka jest na liście lektur obowiązkowych w szkole podstawowej dla klas 4-6
Mi się ciężko odnieść bo raz, że moje za małe jeszcze na tę lekturę to raz, a dwa one się uczą w amerykańskiej szkole więc w innym systemie
Mam nadzieje ze dzieci z mnogich ciąż maja naturalnie wyzszy poziom cierpliwościNo ja bym wykąpała najpierw jedno, a potem drugie i tyle ha ha
Chyba bym się aż tak nie przejmowała. Karmienie też spoko bo cycki mam dwa gorzej z trojaczkami np.
Moja sąsiadka ma trojaczki. Mówi, ze musi być po prostu mega zorganizowana - nie ma, że jedno wstaje o 7 a drugie o 9, że jedno na śniadanie chce omlet a drugie platki. Wstają razem, jedzą razem, wszystko robią razem.No ja bym wykąpała najpierw jedno, a potem drugie i tyle ha ha
Chyba bym się aż tak nie przejmowała. Karmienie też spoko bo cycki mam dwa gorzej z trojaczkami np.
Właśnie bohaterką jednego z tutejszych programów pt. "Rodziny XXL" jest samotna matka trojaczków + synka... Generalnie przechodzili przez leczenie, zaszła w ciążę z trojaczkami, a mąż-strażak zginął podczas akcji... Jak ta kobieta sobie radzi, to jest niesamowite... Przecież nawet żeby pójść się sama wykąpać to ma spory problem - co zrobić z dziećmi. A jeszcze je musi ogarnąć!No ja bym wykąpała najpierw jedno, a potem drugie i tyle ha ha
to był taki żart oczywiściea kto! Zara Ci pokaże moje wyczyny na pol densie to Ci szczena opadnie
Dawaj, czekam jaki żart, na bank będę się zbierać z podłogi przez tydzieńa kto! Zara Ci pokaże moje wyczyny na pol densie to Ci szczena opadnie
HHahahahahahaMoja sąsiadka ma trojaczki. Mówi, ze musi być po prostu mega zorganizowana - nie ma, że jedno wstaje o 7 a drugie o 9, że jedno na śniadanie chce omlet a drugie platki. Wstają razem, jedzą razem, wszystko robią razem.
I była taka sytuacja ze szpitala, już ją mówiłam, więc pewnie ktoś pamięta
Ale dziewczyna lat 21 urodziła troajczki i kobieta na sali do niej mówi "O matko i co Pani teraz zrobi?" a ona odpowiedziała "nie wiem, chyba jedno wyrzuce" xDD głupie pytanie, głupia odpowiedź xD