reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Chrystus się rodzi Nas oswobodzi Anieli grają Króle witają Pasterze śpiewają Bydlęta klękają Cuda, cuda ogłaszają Miłości, zdrowia, spokoju, obecności najbliższych i Błogosławieństwa Bożej Dzieciny. Oby Nowy Rok 2019 był dla Was rokiem pełnym obfitości w każdej dziedzinie życia. Tego Wam życzy: Mamunia 86 z rodziną
6fc0f55aeabd28a131c8b05138667ba6.jpg

reklama
Dziewczyny, chciałabym Was serdecznie przeprosić za milczeniem, ale w przypływie nie tylko świątecznych obowiązków; nie mialam czasu nawet wejść na stronę. W każdym razie chciałabym Wam życzyć Ciepłych i Wesołych Chwil Rodziną oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2019.

Dobrze, że macie na tyle w sobie odwagi, by na siłę się nie trzymać. Moja mama ze swoją ma napięte relacje, ale oczywiście na siłę muszą spędzać święta i późniejsze dni razem i wytrącać się z równowagi.

Kiepsko mi się patrzy na to nowe forum:dry:

Z tymi mamami to różnie bywa i różnie się układa. Mimo, że mama to mama to nie zawsze te relacje są komfortowe. Czasem też tak mam, szczególnie, że moja mama to perfekcjonistka i zawsze ma racje, która nie ma perfekcyjnej córki. Poza tą różnicą i tym jak to na nas wpływa to spoko o_O
Tak, że też rozumiem mniej więcej ból.

reklama
My pierwsze święta Elżbietki spędziliśmy tutaj na miejscu Całe szczęście, przylecili rodzice, teściowe i pomogła kuzynka z drugiej strony ulicy, oraz rodzeństwo, to nie miałam nic do roboty. Z resztą nawet jakbym miała to przypuszczam, że bym nie zrobiła, bo wyglądam jak duża niedźwiedzia mama

Do góry