reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Witam wszystkie grupowiczki :)))
Jestem mamą trójeczki. Najstarszy synek ma już 13,5 r. córcia 8 a najmłodszy 6 latek. A w jakim wieku są wasze dzieci? Swego czasu podczas ciąż sporo udzielałam się na tym forum.
Cóż... teraz czekam na @ i żyję w strachu czy czasem nie jestem w ciąży :confused2:
Z wielu względów byłby to dla mnie "lekki" dramat. Wiem, wiem nie powinna tak mówić ale chyba mnie rozumiecie :rolleyes2:

reklama
Jestem mamą trójeczki. Najstarszy synek ma już 13,5 r. córcia 8 a najmłodszy 6 latek. A w jakim wieku są wasze dzieci? Swego czasu podczas ciąż sporo udzielałam się na tym forum.
Cóż... teraz czekam na @ i żyję w strachu czy czasem nie jestem w ciąży :confused2:
Z wielu względów byłby to dla mnie "lekki" dramat. Wiem, wiem nie powinna tak mówić ale chyba mnie rozumiecie :rolleyes2:
Witaj ;)
U mnie 9, 7 i 4l, niedawno też tak czekałam na @ Ale nie przyszła więc czekamy na kolejne.
Przeryczalam jeden dzień bo akurat sporo zmian było w tym czasie, a teraz nie mogę się doczekać :p

Witaj, w pierwszym poście znajdziesz informacja jak bardzo bogate w dzieci jesteśmy [emoji6]
Czasem nieplanowana ciąża jest dla nas ciężka ale jak już dzidzior jest po drugiej stronie kocha się jak swoje[emoji23]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja po świętach nie mogę dojść do siebie... Tak się rozleniwilam że nie mam na nic siły... A może to jednak ta anemia[emoji848]
Byłam dziś u lekarza zalecił brać żelazo... ach ciężko mi w tej ciąży ogarnąć gotowanie i jedzenie. Ciągle nie mam czasu jeść albo ochoty... maluchy są bardzo absorbujace i jak jak.jestem ż nimi sama.brakuje.mi czasu na śniadanie... zostały mi jeszcze 3 mięs i łatwiej już nie będzie... mąż wraca w niedzielę i będę musiała dalej walczyć sama... czasem nachodzą mnie myśli po co.mi to było... jakbym miała mało roboty z 2 bąblami...
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni....

@Heda - miałam podobnie. Współczuję Ci tego samopoczucia, po porodzie jednak uważam będzie łatwiej - odpadną fizyczne dolegliwości, a po kilku miesiącach pewnie uda się wdrożyć dobry plan i rutyna zrobi swoje:)

Przyjdzie wiosna i napewno będzie lepiej...
U nas ostatnio zrobił o się troszkę zimowo i ten sztorm... pogoda taka że lepiej nie wychodzić z domu... A moje panny to mega aktywne...nie nadążam za nimi

To i ja się przywitam, Amelia lat 29, 3+ czwarte w drodze, oczywiście nie planowane i to najgorszy w moim życiu moment na kolejne, ale jak już ktoś wyżej napisał.. urodzę i będę kochać jak swoje [emoji23]

To i ja się przywitam, Amelia lat 29, 3+ czwarte w drodze, oczywiście nie planowane i to najgorszy w moim życiu moment na kolejne, ale jak już ktoś wyżej napisał.. urodzę i będę kochać jak swoje [emoji23]
Witaj... podobno na dzieci nigdy nie.ma dobrego momentu... który tydzień masz teraz?

reklama
Do góry