Śliczne łożeczkaNo to świątecznie nam się zrobiło[emoji4][emoji4]
Ja jutro wieczorem lecę na polowanie do biedry. Od 22 maja być drewniane zabawki. A u nas zawsze dzień wcześniej wieczorem wkładają więc skoczę sprawdzić czy coś się spodoba.
A wczoraj całe popołudnie skrecałam dzieciom łóżka. Miały przyjść za tydzień a doszły po 2 dniach od zamówienia. Byłam w szoku i wkurzona. Bo małż będzie dopiero w niedzielę w domu... Ale cieszę się że je skreciłam bo mogę usiąść na łóżku zamiast na podłodze w trakcie usypiania maluchów [emoji4]Zobacz załącznik 918075
U nas jest między 1 a 2 2 lata różnicy, między 2 a 3 8 lat. Bardzo sobie chwalę ta spora różnice, dzieciaki pomagają bardzo (głównie zabawiaja czy przypilnuja) i kochają braciszka nad życie. Same chodzą do szkoły czy na podwórko więc to ranne targanie malucha mnie ominęło.
Teraz muszę się pospieszyc więc tak 3 lata bym chciała. Ale zobaczymy. Zastanawiam się, przy kolejnej cesarce lekarze wycinaja poprzednia blizne, więc teoretycznie ciągle jest jedna?
Też już myślę o świętach. Dzieciaki napisali wstępne listy do Mikołaja (tak nadal wierzą.... Naprawdę!) więc robimy rozeznanie, conieco już kupiliśmy.