reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Ja powoli myślę nad prezentami dla maluchów. Właśnie zamówiłam im książeczki z serii przesuń paluszkiem i 2 części Pucia wszyscy polecają więc mam nadzieję że się spodobają.
Mam też wybrane drewniane zabawki na allegro ale jeszcze czekam na to co będzie w Biedrze w czwartek
Screenshot_20181117-160134.jpeg
Screenshot_20181117-160114.jpeg
Screenshot_20181117-160052.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181117-160134.jpeg
    Screenshot_20181117-160134.jpeg
    33,6 KB · Wyświetleń: 321
  • Screenshot_20181117-160114.jpeg
    Screenshot_20181117-160114.jpeg
    22,5 KB · Wyświetleń: 322
  • Screenshot_20181117-160052.jpeg
    Screenshot_20181117-160052.jpeg
    24,4 KB · Wyświetleń: 325
reklama
Witam nowe mamy :)

My też już myślimy nad świątecznymi prezentami - w tym roku stawiamy głównie na rodzinne gry zręcznościowe, drobiazgi tematyczne z zainteresowań każdego z dzieci plus jak zwykle muszą się przewinąć zabawki drewniane i Heda, jak Ty, czekam na ofertę Biedronki, co by przez internet już nie zamawiać ;)

DOBRY WIECZÓR!

@Matka_wariatka86 super, że wróciłaś! Dobre nastawienie to połowa sukcesu!

@evi55 jak u Ciebie?

@Aguu Hej! Dobrze Cię widzieć! Zapraszamy!

A my z prezentami startując nie możemy ale to przez to, że chorował i ni jak coś kupić ale muszę się zmobilizować.

Hej dziewczyny. U nas tez juz pierwsze kroki co do zakupów świątecznych poczynione. Mam już prezenty pod poduchę na 6 grudnia. Co do Bożego Narodzenia to sredniakowi mapę zwierząt interaktywna z Dumela, najmlodszemu coś kolorowego i grającego, bo tego typu zabawki robią na nim narazie wrażenie. Córce nie mam pojęcia co i najstarszemu synowi tez nie mam pojęcia. Zapewne jak go zapytam cóż chciałby dostać to zdziwię się, bo on potrafi wypalić z takim prezentem, że czasami zastanawiam się czy Bóg nie obdarzył go za wielką wyobraźnią[emoji1][emoji38]
Ciekawe czy ja coś dostane, bo w zasadzie to cały rok byłam grzeczna?[emoji848]
Pozdrawiam Was wszystkie.

Ja napisałam list do Aniołka:
  • Nowe garnki emaliowane bo stare po 13 latach użytkowania są dziurawe. NAPRAWDE:rolleyes:
  • Coś z kosmetyków
A co do garnków to od rodziców dostaliśmy 2 garnki Zepter na prezent ślubny. Jak nowe po tylu latach. Wygladowo i jakościowo nic im nie jest.

Ja wam powiem, ze lubie prezenty praktyczne ;) Czy to juz starosc? :D

Cieszy mnie cos malego od meza, jakas bielizna czy kolczyki lub torebka, ale tak naprawde jaram sie jak ta przyslowiowa choinka, gdy moj osobisty mezu - mikolaj sprawi mi cos do domu i w tym roku tak sobie pomyslalam, ze podreczne urzadzenie parowe a la zelazko by mi sie przydalo.
No i chojny maly mikolaj na 6 grudnia ofiaruje mi kindla, bo niedlugo w naszym domu nie byloby juz miejsca na kolejne ksiazki ;)

Też lubię praktyczne prezenty...I tak, to już taka mini/wstępna starość :laugh2:nie ma co ukrywać. Taka prawdziwa starość będzie wtedy, kiedy na prezent dostaniemy nie zamówioną tarkę do stóp i przyrząd do domowego swiecowania uszu.

reklama
Witam @Aguu. Zapraszamy[emoji4] gratuluję ciazy i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie zdrowej fasolki[emoji4]czy juz wiesz jakiej płci jest czwarty poromek?

Jeszcze nie, to sam początek.

Też pozwoli myślę o prezentach. Od babci dzieci dostaną kotka (tak na prawdę to ja, bo wiadomo kto obowiązki przejmuje :rofl: i to ja namawialam męża), a poza tym pewnie lego albo książki.
Też lubię praktyczne prezenty, czekam na ekspres ale to jeszcze nie w tym roku ;);)

Do góry