reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Ja powoli myślę nad prezentami dla maluchów. Właśnie zamówiłam im książeczki z serii przesuń paluszkiem i 2 części Pucia wszyscy polecają więc mam nadzieję że się spodobają.
Mam też wybrane drewniane zabawki na allegro ale jeszcze czekam na to co będzie w Biedrze w czwartek
Screenshot_20181117-160134.jpeg
Screenshot_20181117-160114.jpeg
Screenshot_20181117-160052.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181117-160134.jpeg
    Screenshot_20181117-160134.jpeg
    33,6 KB · Wyświetleń: 324
  • Screenshot_20181117-160114.jpeg
    Screenshot_20181117-160114.jpeg
    22,5 KB · Wyświetleń: 327
  • Screenshot_20181117-160052.jpeg
    Screenshot_20181117-160052.jpeg
    24,4 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Witam nowe mamy :)

My też już myślimy nad świątecznymi prezentami - w tym roku stawiamy głównie na rodzinne gry zręcznościowe, drobiazgi tematyczne z zainteresowań każdego z dzieci plus jak zwykle muszą się przewinąć zabawki drewniane i Heda, jak Ty, czekam na ofertę Biedronki, co by przez internet już nie zamawiać ;)

DOBRY WIECZÓR!

@Matka_wariatka86 super, że wróciłaś! Dobre nastawienie to połowa sukcesu!

@evi55 jak u Ciebie?

@Aguu Hej! Dobrze Cię widzieć! Zapraszamy!

A my z prezentami startując nie możemy ale to przez to, że chorował i ni jak coś kupić ale muszę się zmobilizować.

Hej dziewczyny. U nas tez juz pierwsze kroki co do zakupów świątecznych poczynione. Mam już prezenty pod poduchę na 6 grudnia. Co do Bożego Narodzenia to sredniakowi mapę zwierząt interaktywna z Dumela, najmlodszemu coś kolorowego i grającego, bo tego typu zabawki robią na nim narazie wrażenie. Córce nie mam pojęcia co i najstarszemu synowi tez nie mam pojęcia. Zapewne jak go zapytam cóż chciałby dostać to zdziwię się, bo on potrafi wypalić z takim prezentem, że czasami zastanawiam się czy Bóg nie obdarzył go za wielką wyobraźnią[emoji1][emoji38]
Ciekawe czy ja coś dostane, bo w zasadzie to cały rok byłam grzeczna?[emoji848]
Pozdrawiam Was wszystkie.

Ja napisałam list do Aniołka:
  • Nowe garnki emaliowane bo stare po 13 latach użytkowania są dziurawe. NAPRAWDE:rolleyes:
  • Coś z kosmetyków
A co do garnków to od rodziców dostaliśmy 2 garnki Zepter na prezent ślubny. Jak nowe po tylu latach. Wygladowo i jakościowo nic im nie jest.

Ja wam powiem, ze lubie prezenty praktyczne ;) Czy to juz starosc? :D

Cieszy mnie cos malego od meza, jakas bielizna czy kolczyki lub torebka, ale tak naprawde jaram sie jak ta przyslowiowa choinka, gdy moj osobisty mezu - mikolaj sprawi mi cos do domu i w tym roku tak sobie pomyslalam, ze podreczne urzadzenie parowe a la zelazko by mi sie przydalo.
No i chojny maly mikolaj na 6 grudnia ofiaruje mi kindla, bo niedlugo w naszym domu nie byloby juz miejsca na kolejne ksiazki ;)

Też lubię praktyczne prezenty...I tak, to już taka mini/wstępna starość :laugh2:nie ma co ukrywać. Taka prawdziwa starość będzie wtedy, kiedy na prezent dostaniemy nie zamówioną tarkę do stóp i przyrząd do domowego swiecowania uszu.

reklama
Witam @Aguu. Zapraszamy[emoji4] gratuluję ciazy i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie zdrowej fasolki[emoji4]czy juz wiesz jakiej płci jest czwarty poromek?

Jeszcze nie, to sam początek.

Też pozwoli myślę o prezentach. Od babci dzieci dostaną kotka (tak na prawdę to ja, bo wiadomo kto obowiązki przejmuje :rofl: i to ja namawialam męża), a poza tym pewnie lego albo książki.
Też lubię praktyczne prezenty, czekam na ekspres ale to jeszcze nie w tym roku ;);)

Do góry