reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Czesc dziewczyny. U mnie jednak nic nie bedzie.Ciąza sie nie rozwija,serca brak. W poniedz.ide na łyzeczkowanie do szpitala. Boje sie jak cholera. Miala ktoras z Was moze?jak to wygląda?

Trzymam kciuki, aby wszystko było ok.

Oby jak najdłużej w brzuszku... moje panny z 32tc to mieliśmy trochę stresu na początku i mnóstwo wizyt i specjalistów przez pierwsze pół roku średnio 4raz w tyg lekarz albo rehabilitacja.

Mam nadzieję, że poczekamy nieco dłużej.

reklama
Czesc dziewczyny. U mnie jednak nic nie bedzie.Ciąza sie nie rozwija,serca brak. W poniedz.ide na łyzeczkowanie do szpitala. Boje sie jak cholera. Miala ktoras z Was moze?jak to wygląda?
Przykro mi... spróbuj poprosić o farmakologiczne wywołanie. Z tego co laski pisały łyzeczkowanie to ostateczność.

Heloł kobietki. Powracam do Was:-) :) z calkiem dobrym nastawieniem, pomalu zaczynam myslec pozytywnie tzn ze bąbel bedzie zdrowy :tak: szczegolnie ze jego szalenstwa w brzuchu mowia same za siebie, bylam w piatek na usg polowkowym o 8 rano to tak szalał , ze usg trwalo prawie godzine :rolleyes: chyba czeka mnie kolejne 5 lat nie przespane :-p
Buziaki dla Was postaram sie zagladac regularnie ;)

Heloł kobietki. Powracam do Was:-) :) z calkiem dobrym nastawieniem, pomalu zaczynam myslec pozytywnie tzn ze bąbel bedzie zdrowy :tak: szczegolnie ze jego szalenstwa w brzuchu mowia same za siebie, bylam w piatek na usg polowkowym o 8 rano to tak szalał , ze usg trwalo prawie godzine :rolleyes: chyba czeka mnie kolejne 5 lat nie przespane :-p
Buziaki dla Was postaram sie zagladac regularnie ;)
O jak dobrze, że humor Ci dopisuje i z malątkiem ok.[emoji4]Płata Ci figle dowcipniś juz w brzuszku[emoji38] mam podobny egzemplarz w domu, który jest ciągle w biegu[emoji38]

Witam,
Z chęcią dołączę do Was. Jestem obecnie w 3ciąży A mam już 3córcie. 18 letnie pannice i 8 letnią. Obecnie termin mam na 20-22 czerwca.
Witaj... moja najstarsza za rok 18 kończy...
Ale ten czas leci... u mnie też teraz 3 ciąża i 3 córy w domu[emoji4]. Pasuje nam kolejną dziewczynka do kompletu [emoji23][emoji16]
Dzieci już wiedzą że będą mieć rodzeństwo? Jak reakcja?

Witaj... moja najstarsza za rok 18 kończy...
Ale ten czas leci... u mnie też teraz 3 ciąża i 3 córy w domu[emoji4]. Pasuje nam kolejną dziewczynka do kompletu [emoji23][emoji16]
Dzieci już wiedzą że będą mieć rodzeństwo? Jak reakcja?

Tak więdza. Najmłodsze chce myśleć siostrzyczke.

Ile nowych mam! Super! Witajcie!

Pierwsza strona edytowana.
Któraś z Was jest tu chyba moderatorem. Da się coś zrobić z tą pierwszą stroną żeby każda mogła edytować?

@evi55 przykro mi. Nie mam pojęcia co przychodzisz i co radzić. Dziewczyny na pewno coś doradzą.

U nas bostonka, krtani lub struny głosowe oraz niewiadomego pochodzenia ból brzucha w okolicy żołądka no i niespodziewany @ 7 dni przed terminem na wychodnym z domu...

Ostatnia edycja:
Evi a nie da się uniknąć lyzeczkowania? Ja poroniłam we wrześniu i udało się uniknąć szpitala. A lekarz mówił że to najlepsze co mogłam zrobić bo po lyzeczkowaniu długo się wraca do normy.

reklama
Do góry