reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Renee,u mnie juz nic nie pomagalo. :-( :-( :-( No i musialam przejsc na butle calkowicie,bo przeciez Dziecka glodzic nie bede. :no: ;-)

Ja wogole nie wiem jak Wy mozecie pic te herbatki wspomagajace laktacje :confused: DLa mnie to bylo jedno wielkie swinstwo, bleeee :-p Wypilam tylko raz jedna filizanke i malo co abym zwymiotowala, poporstu nie moge czuc tego smaku :baffled:

Ja wogole nie wiem jak Wy mozecie pic te herbatki wspomagajace laktacje :confused: DLa mnie to bylo jedno wielkie swinstwo, bleeee :-p Wypilam tylko raz jedna filizanke i malo co abym zwymiotowala, poporstu nie moge czuc tego smaku :baffled:

Luczynko, nie wiem jaką Ty piłaś, ale jak dla mnie ta z Hippa jest o.k. tylko trochę za słodka bo ja herbaty w ogóle nie słodzę. Ja się w niej nierozsmakowuję tylko wypijam tak trochę jak lekarstwo:-D :laugh2: :-D ;-)

Mycha no pewnie tak, tylko jeśli dolegliwości związane z ząbkowaniem odziedziczyła po tatusiu, to mam przesrane:no: :baffled: , bo On sie teściowej darł podobno całymi dniami i nocami przy każdym wychodzącym zębie!:baffled:

Renee ja tez pilam ta z HIPPa i wogole nie moglam czuc nawet tego zapachu, nie mowiac juz o smaku :baffled: ale co czlowiek to inny smak ;-)
3mamy z Oliwcia kciuki za Ale, oby te zeby szly bardzo delikatnie :tak:

A mnie herbatka HIPPa bardzo smakowała, wprost uwielbiałam ją i bardzo żałowałam, że mi w ogóle nie pomagała.

:confused: ja mojego czteromiesięcznego Mikołajka caly czas trzymam tylko na piersi,o inne jedzenie nie woła ,nawet o obiadkach nie myślaam jeszcze, wage ma odpowiednią ale jak was czytam to dam mu coś już chyba bo wyjdzir że dziecko glodzę

reklama
:confused: ja mojego czteromiesięcznego Mikołajka caly czas trzymam tylko na piersi,o inne jedzenie nie woła ,nawet o obiadkach nie myślaam jeszcze, wage ma odpowiednią ale jak was czytam to dam mu coś już chyba bo wyjdzir że dziecko glodzę

Mikołaj-ach piękne imię!!!!:tak: Gratuluję dobrego gustu:tak: :-) Gosikz jeśli karmisz tylko cycem, to możesz spokojnie do 6 miesiąca nic więcej nie podawać, a jak masz wątpliwości to pogadaj z pediatrą, chociaz co lekarz to inne zdanie:eek: :baffled: A dziecka na pewno nie głodzisz:no: :-D ;-), wiec spokojnie.

Do góry