reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

:-) och dzięki, o tym że zdania są podzielone to wiem i dlatego z decyzją wciaż walczę ci i jak i kiedy :tak: odnośnie tych nowych pokarmów a na dodatek wychodzi na to iż Mikołajek (mi też imię podoba sie bardzo ;-) Gabriel na drugie:-) ) ma na bialko uczulenie więc cierpię na djecie :-( i do kawki mlika niet a jak macie w tej materi doświadczeń wiecej niż ja to rad moc żućcie

reklama
gosikz witaj na Wrzesniowkach! :-) jezeli karmisz synka tylko piersia a on dobrze przybiera na wadze to nie widze powodu zebys podawala mu juz cos innego. No chyba ze tak jak niektore dziewczyny ,ktore karmia nadal piersia, wracasz do pracy niedlugo i wtedy maluszek musi dostac cosik do zjedzenia gdy CIebie nie bedzie. ALe jesli nei to nie widze problemu ;-) i napewno nie glodzisz dzieciatka, gdyby Mikolajek byl glodny to napewno by sie upomnial ;-)

A my jużjedliśmy indyka z warzywami! :szok: Bardzo na m smakował! Choć na trzeci dzień to już trochę mniej... Dziś próbujemy coś innego. Swoją drogą do szału doprowadza mnie to wprowadzanie nowych pokarmów... Najpierw parę łyżseczek, potem ćwierć słoiczka aż wreszcie pół.

A u mnie juz od kilku dni stoi w szafce zupka jarzynowa z Gerbera, ale jakoś nie mogę się zdecydować żeby ją dać małej. Doszłam do wniosku, że mi to się nie chce wprowadzac jej nowych rzeczy, bo najwygodniej mi dac jej cycka. :-D Może dzisiaj spróbujemy.......:eek:

Ja tez caly czas wacham sie z zupką jarzynowa, jestesmy cały czas na etapie jabłuszka, marchewki i zaczynamy musiki mieszane podawac, mały wazy odpowiednio,takze nie wiem,moze jeszcze poczekam kilka dni?! ;-)

Ala dostała dzisiaj troszkę zupki jarzynowej i nie za bardzo przypadła jej do gustu:no: , chyba myślała, że dostanie deserek a tu mama jej dała coś podejrzanego w smaku:-D . Moim skromnym zdaniem ta zupka była całkiem, całkiem do rzeczy:tak: -może jutro zje więcej:-)

Kurcze nie wiem dlaczego Ala nie chce w ogóle cyckać mojego prawego cycka, upatrzyła sobie lewy i tylko z lewego by jadła:eek: :baffled: , musze ja sposobem brać żeby w ogóle raczyła go wziąść do buzi.:wściekła/y: :wściekła/y:

Renee! Mój Igor je tylko z lewego cycka a Natasza z prawego. nie da rady przekonać ich do zmiany

A Zuzia dzis dostala Gerberowe jabluszko z owocami lesnymi. :-D Ale sie zajadala! :-D W sumie,to sie Jej nie dziwie,bo sama mialam ochotke na ten sloiczek. :-D :tak: :-p

reklama
Do góry