reklama
z tym żółtkiem to u nas dziwnie ,
bo juz kiedyś dałam mu surowe w zupce ,zagotowałam je i było ok
ale po ostatnim od razu jak zjadł to zrobił rzadką kupe- za 2 dni podam mu chyba gotowane ale czy takie ma tyle samo witamin co surowe??????
myślałam że żle robie jak mu podaje surowe ale niektóre z was też tak robią więc nie wiem o co chodzi
bo juz kiedyś dałam mu surowe w zupce ,zagotowałam je i było ok
ale po ostatnim od razu jak zjadł to zrobił rzadką kupe- za 2 dni podam mu chyba gotowane ale czy takie ma tyle samo witamin co surowe??????
myślałam że żle robie jak mu podaje surowe ale niektóre z was też tak robią więc nie wiem o co chodzi
Mammomisia, spróbuj zaserwować Domisiowi obiadki Gerbera , są duuuuuuuużo smaczniejsze niż Hipp i Bobovita:-) ;-)
Madziq nic nie trzeba robić żeby dostać "gratisy" z Hippa, jeżeli wypełniałaś ankietę w szpitalu po porodzie, to powinni Ci byli przysłać przesyłkę reklamową i to nie tylko z Hippa ale też z Nutricii i Nestle ;-) :-) Ja dostałam 3 przesyłki
Madziq nic nie trzeba robić żeby dostać "gratisy" z Hippa, jeżeli wypełniałaś ankietę w szpitalu po porodzie, to powinni Ci byli przysłać przesyłkę reklamową i to nie tylko z Hippa ale też z Nutricii i Nestle ;-) :-) Ja dostałam 3 przesyłki
ankiete??? nie pamiętam żebym coś takiego wypełniała.Nie dostałam żadnej też przesyłki z reklamówkami. U nas wogóle była bieda , normalnie jest 5-6 porodów a jak ja rodziłam to było 25 w ciągu 2-ch dni nie dostałam nawet żadnych próbek na wyjście :-( :-( :-( a wiem że w kilka miesięcy wcześniej dziewczyny dostawały.
A moja Oliwka dostala wczoraj do raczki ogorka kiszonego Na poczatku nei wiedziala co ma z nim zrobic ale jak przylozylam JEj go do ust to juz wiedziala, wyssala z niego caly sok, a atk sie krzywila przy tym ze Na koniec zostal suchy wyssany ogorek, a wlasciwie skorka z ogorka
Margolis
Wrześniowe mamy'06
A mój Igor boi się jedzenia innego niż papka. Kupiłam im takie bezglutenowe herbatniki dla dzieci i Natasza aż się trzęśła i wpychała do buzi- nawet trochę zjadłą a Igor jak tylko utek dotknęło ciastko to aż się wzdrygnął. TO samo jak jem kanapki to Natasza aż mi wyrywa z ręki i chce wpakować sobie do buzi a Igor się ich boi.... Za to jak dostanie łyżeczkę do ręki to dokładnie wie, że ją siepakuje do buzi....
A co do dyni to moja Natasza ją uwielbia - obiadki z dynią, desery z dynią, sok z dynią.... nie wiem jak ona może to tak lubić ale uwielbia.
A co do dyni to moja Natasza ją uwielbia - obiadki z dynią, desery z dynią, sok z dynią.... nie wiem jak ona może to tak lubić ale uwielbia.
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Madziag ja dostałam dwa pudełka w szpitalu jedno Dzidziuś a drugie skarb malucha. Wypełniałam też ankiete i po kilku miesiącach dostałam pudełko z Hippa z próbkami a później z Bobovity. Od urodzenia dostaję też gazetę miesięcznik Maluszek którą przysyłają mi do domu. Na szkole rodzenia dostałam reklamówkę z próbkami i na szczepieniu gdy Dominiś skończył 5 msc od pani doktor też dostaliśmy reklamówkę ulotek i próbek. A więc trochę się tego uzbierało. Jedno całe pudełeczko mam próbek mleka modyfikowanego a ponieważ mój Dominik pije tylko mamusiowe więc go nie wypróbowałam a te słoiczki i deserki chciałam spróbować czy mu spasuję. O zupce nie było mowy a deserki bardzo mu smakowałay. Może to jest związane, że mieszkam na wsi i tu mało dziewczyn rodziło w tym czasie.
dzikidzik
mamula MAJULI
Margolis co to za herbatniki? jakiej firmy?....Kupiłam im takie bezglutenowe herbatniki dla dzieci ...
reklama
Madziaq ło matko , to gdzie Ty rodziłaś, że akurat taki pogrom był ;-) . Ja dostałam w szpitalu 2 paki dla małej i wypełniłam 2 ankiety, no i potem dostałam 3 przesyłki z próbkami. Trochę dziwny ten Twój szpital, przecież to ich nic nie kosztujeankiete??? nie pamiętam żebym coś takiego wypełniała.Nie dostałam żadnej też przesyłki z reklamówkami. U nas wogóle była bieda , normalnie jest 5-6 porodów a jak ja rodziłam to było 25 w ciągu 2-ch dni nie dostałam nawet żadnych próbek na wyjście :-( :-( :-( a wiem że w kilka miesięcy wcześniej dziewczyny dostawały.